Telefoon reparatie Bussum: kies jouw merk

Wij repareren vrijwel alle merken

Reparaties
Reparaties
Reparaties
Reparaties

Telefoon reparatie Bussum

We are only one step away

Op zoek naar telefoon scherm reparatie? Wil je je telefoon batterij vervangen? Voor iedere telefoon reparatie Bussum staan The Fixables voor je klaar! Je kan bij ons terecht voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie, Huawei reparatie, maar ook voor de minder bekende merken. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Telefoon reparatie Bussum: snel, deskundig en betrouwbaar

Hier staan wij klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn.

Voor een telefoon reparatie Bussum kun je altijd bij The Fixables terecht! Onze reparatie helden zijn te vinden op de Kapelstraat 3. We zijn op maandag geopend van 10:30 tot 18:00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondagen komen onze gsm reparatie helden tot rust.

Binnen 30min gefikst

De meeste telefoon reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw smartphone na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw telefoon reparatie Bussum voor meer informatie

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten in Bussum van de smartphone reparatie service van The Fixables vinden? Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw telefoon reparatie Bussum

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je telefoon zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je telefoon wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. telefoon gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. smartphone dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Telefoon reparatie Bussum: veel voorkomende modellen en reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Telefoon reparatie Bussum: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuw device hebt, wil je niet teveel tijd kwijt zijn met het terughalen van je oude data. Soms gaat het data ophalen uit de cloud alleen minder soepel dan je zou hopen. Relax… We weten hoe we het voor je kunnen fixen!

Hoeveel cameralenzen je ook op je telefoon hebt, ze blijven kwetsbaar en als ze beschadigd zijn, merk je dat op je foto’s. Denk je dat je camera misschien kapot is? Maak een foto van een witte muur, oneffenheden zijn dan goed zichtbaar. 

Voor je front- of backcamera kunnen wij je van dienst zijn, dat jij weer mooie kiekjes van je leven kunt maken!

Hallo? Ik hoor niks. Wacht, ik bel je even terug…. Nee, ik hoor je nog steeds niet… Klinkt bekend?

Je speaker kan om meerdere redenen haperen. De makkelijkste is dat hij verstopt zit met vuil. Maak hem schoon met een borsteltje, kijk of dat helpt. 

Werkt dit niet? Dan is er een software issue of een hardware issue. Breng hem bij ons langs en we zullen kijken wat er aan mankeert.

Het lijkt misschien dat die systeemupdates niet zoveel uitmaken. Je telefoon doet het toch immers goed zoals hij nu is? Nou, niet helemaal. Je batterij gaat sneller leeg en je telefoon is minder goed beschermd tegen virussen, malware en meer nare dingen. Als je meer dan een update gemist hebt, kun je je telefoon beter opnieuw installeren. 

Klinkt moeilijk? Voor ons is het gesneden koek! Breng je toestel langs en als leuke extra beloven we je dat na het installeren van de nieuwe software je data en foto’s er nog zijn!

Je data is kostbaar. Als je deze verliest door een crash, bug of als je device in een loop zit, heb je een probleem. Jaren aan foto’s, video’s, contacten, die wil je natuurlijk niet kwijt. Gelukkig zijn ze vaak nog wel te vinden door onze reparatiehelden. Breng je toestel langs en wij gaan voor je aan de slag!

Veelgestelde vragen over een telefoon reparatie Bussum

We beantwoorden al jouw vragen

Als je telefoon niet total-loss is, is het aan te raden hem te repareren. Je kunt vaak nog lang doen met je toestel als hij een opknapbeurt heeft gehad. Je device gaat ook flink omhoog in waarde als je hem laat opknappen. Dus mocht je een nieuwe telefoon willen, kun je hem voor een aardig bedrag doorverkopen.