Telefoon reparatie Amsterdam: kies jouw merk

Wij repareren vrijwel alle merken in Amsterdam. Een GSM reparatie is bij ons zo gefixt.

Reparaties
Reparaties
Reparaties
Reparaties

Telefoon reparatie Amsterdam

We are only one step away

Voor een telefoon reparatie Amsterdam moet je bij The Fixables zijn. Een gsm reparatie is bij ons snel gefixt. Wij zijn gespecialiseerd in een telefoon scherm reparatie, een telefoon batterij vervangen en alles daar tussenin. Dus ben je op zoek een betrouwbare smartphone reparatie? Onze reparatie helden helpen je uit de brand. Je kan bij ons terecht voor een iPhone reparatie Amsterdam, een Samsung reparatie Amsterdam, en een Huawei reparatie Amsterdam. Ook alle minder bekende merken repareren wij.

Routebeschrijving
Openingstijden

Telefoon reparatie Amsterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Wij staan in Amsterdam klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn voor jouw telefoon reparatie.

Heb je dringend een gsm reparatie nodig en woon je in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam, dan kun je bij ons terecht. Onze winkel ligt in de Rivierenbuurt (Amsterdam Zuid) op steenworp afstand van de Amstel. Goed bereikbaar per fiets of openbaar vervoer en ook per auto. Deze repair store (de eerste locatie die wij in 2012 hebben geopend) is gelegen aan de Rijnstraat 165. Doordeweeks staan wij van 09:30 tot 18:00 uur voor je klaar en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Binnen 30 min gefikst

De meeste smartphone reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw telefoon reparatie in Amsterdam voor meer informatie

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Onze service opties voor jouw telefoon reparatie in Amsterdam

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden in Amsterdam. Wij bieden diverse opties afhankelijk van de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Telefoon reparatie Amsterdam: veel voorkomende modellen en reparaties

De prijzen van de meest voorkomende telefoon problemen en reparaties in Amsterdam vind je hier

Telefoon reparatie Amsterdam: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Soms gaat het overzetten van je data van toestel op toestel minder soepel dan je wilt. Een nieuwe telefoon is tof, maar je wilt je foto’s en contacten natuurlijk niet kwijt. Dit is meestal een tijdrovende klus. Relax… we regelen het voor je.

Een cameralens is kwetsbaar. Ze kunnen vervormen door warmte of barsten net als je telefoonscherm. Maakt je camera minder mooie foto’s? Heb je op je laatste drie Instagram Posts een vlek in je beeld? Maak een foto van een witte muur, dan kun je goed zien of er iets mankeert aan je camera. Denk je dat je camera stuk is, of weet je het niet zeker? Breng hem gerust langs, wij helpen je verder!

Hallo? Hoor je mij? Wacht, ik bel je even terug…. Nee, ik hoor je nog steeds niet… Heb je dit standaard als je belt? Dat kan komen doordat je telefoon speaker kapot is. Erg vervelend natuurlijk, gezien je speaker essentieel is voor bellen, filmpjes kijken, muziek, misschien wel voor alles. Soms is de speaker fysiek beschadigd, soms is er een software issue. Breng je gsm langs en wij gaan er samen naar kijken.

Het is erg verleidelijk om software updates steeds uit te stellen, je telefoon doet het immers goed! Toch zitten er consequenties verbonden aan het niet updaten van je toestel. Je batterij kan minder lang meegaan en je telefoon is kwetsbaarder en zal na verloop van tijd ook sneller vastlopen. Heb je toch je updates te lang uitgesteld en zijn er meerdere updates nodig om je device weer up-to-date te krijgen? Dan is het een idee om je telefoon opnieuw te installeren. Klinkt moeilijk? Relax… Wij fixen het voor je! Met behoud van je dierbare foto’s, data en overige gegevens. Geen probleem voor ons.