Tablet reparatie Utrecht

Voor Clarenburg 14, 3511 JE Utrecht

Openingstijden Utrecht

  • maandag 09:30-18:00
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

TABLET REPARATIE AMSTERDAM: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

RELAX, IT’S ONLY BROKEN…

Voor een table reparatie Utrecht ben je meer dan welkom bij The Fixables. Wij helpen jou met het vervangen van je tablet batterij, tot met een tablet scherm reparatie. Ook doen wij er alles aan om tablets met waterschade te redden. Onze reparatie helden bieden jou de skills en service die jij nodig hebt om jouw tablet aan ons toe te vertrouwen. Weet je niet zeker of je je een tablet reparatie wilt aangaan? Relax… Wij vragen geen kosten voor onderzoek en advies.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TABLET REPARATIE UTRECHT

Ook als je al een nieuwe tablet hebt, is repareren bijna voordelig. tablet kan gemakkelijk de tweede, derde of zelfs vierde levensduur behouden, en je kan ze nog voor een prima bedrag doorverkopen ook! Dit bevordert ook de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Een erg emotioneel moment hier bij The Fixables, want we geven namelijk niet graag toe dat een tablet niet meer te repareren is. Als dit wel het geval is, betaal je geen cent voor de reparatie (waterschade uitgezonderd), no cure, no pay!

The Fixables is niet voor niks de beste in tablet reparaties. Net als op ons moet je op je tablet kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

✔ No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je tablet er weer nieuw uitziet.

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised.

✔ 90 dagen garantie op al onze reparaties.

De simpelste reden is dat het een stuk minder kost om een tablet te laten fixen dan een nieuwe te kopen.

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je tablet een flinke steen bij

Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat ‘ie nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende tablets een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Hoeveel jij uiteindelijk aan een reparatie kwijt bent ligt aan twee dingen: je type tablet en wat eraan mankeert. We maken je het niet te moeilijk, check deze pagina voor alle kosten.

Meestal is jouw tablet in een half uur weer helemaal de oude. Het kan zijn dat dit langer duurt, we geven altijd een indicatie voordat de reparatie begint.