Samsung tablet reparatie Utrecht

Voor Clarenburg 14, 3511 JE Utrecht

Openingstijden Utrecht

  • maandag 09:30-18:00
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

SAMSUNG TABLET REPARATIE UTRECHT: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

RELAX, IT’S ONLY BROKEN…

Voor jouw tablet reparatie in Utrecht kom je natuurlijk langs bij The Fixables. Midden in het centrum van Utrecht, een tiental stappen verwijderd van Utrecht centraal, vind je ons aan de Voor Clarenburg 14. Wij zijn doordeweeks geopend van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Onze reparatie helden bieden jou de skills en service die jij nodig hebt om jouw tablet aan ons toe te vertrouwen. Weet je niet zeker of je je tablet wilt repareren? Relax… Wij vragen geen kosten voor onderzoek en advies. Houd jij van extra kosten achteraf? Wij ook niet. Je weet voor de reparatie precies wat jij aan kosten zal hebben. Valt de reparatie duurder uit? Dan dekken wij de extra kosten.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SAMSUNG TABLET REPARATIE UTRECHT

In vrijwel alle gevallen zijn er mooie voordelen bij het repareren van je tablet, ook als je stiekem al een nieuwe wilt kopen. Reparaties bevorderen namelijk de doorverkoopwaarde van je device. Apparaten kunnen prima nog een 2e, 3e of zelfs 4e leven mee. Dit bevorderd ook een duurzamere maatschappij, waar we niet alles meteen weggooien waar we klaar mee zijn.

We geven het niet graag toe, maar het is niet anders. Als we jouw tablet niet kunnen repareren betaal jij geen cent, met uitzondering van tablets met waterschade. Als we no cure, no pay zeggen, bedoelen we ook no cure, no pay.

The Fixables is niet voor niks de beste in tablet reparaties. Net als op ons moet je op je tablet kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

✔ No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je tablet er weer nieuw uitziet.

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised.

✔ 6 maanden garantie op al onze reparaties.

De simpelste reden is dat het een stuk minder kost om een tablet te laten fixen dan een nieuwe te kopen.

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je tablet een flinke steen bij

Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat die nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende tablets een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Dat ligt natuurlijk aan je device en wat er kapot is. Geen zorgen, hier heb je een overzicht van onze Samsung reparaties.

De meeste keren duurt de reparatie van jouw Samsung tablet maar een half uur, andere keren duurt het wat langer. Van tevoren vermelden we duidelijk hoelang de reparatie ongeveer gaat duren, op The Fixables kun je rekenen.