Tablet reparatie Rotterdam

Eendrachtsplein 16, 3012 LA Rotterdam

Openingstijden Rotterdam

  • maandag gesloten
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

TABLET REPARATIE ROTTERDAM: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

RELAX, IT’S ONLY BROKEN…

Voor een tablet reparatie Rotterdam met de beste service kom je naar The Fixables! We zitten midden in het centrum, op het Eendrachtsplein 16. De reparatie helden van The Fixables weten alles te fixen van een tablet scherm reparatie tot een tablet waterschade reparatie. Laadt jouw tablet niet goed op? Komt er geen geluid uit je speakers? Kom langs voor gratis onderzoek en advies!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TABLET REPARATIE ROTTERDAM

Ook als je al een nieuwe tablet hebt, is repareren bijna voordelig. Tablet kan gemakkelijk de tweede, derde of zelfs vierde levensduur behouden, en je kan ze nog voor een prima bedrag doorverkopen ook! Dit bevordert ook de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Een erg emotioneel moment hier bij The Fixables, want we geven namelijk niet graag toe dat een tablet niet meer te repareren is. Als dit wel het geval is, betaal je geen cent voor de reparatie (waterschade uitgezonderd), no cure, no pay!

The Fixables is niet voor niks de beste in tablet reparaties. Net als op ons moet je op je tablet kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

✔ No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je tablet er weer nieuw uitziet.

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised.

✔ 90 dagen garantie op al onze reparaties.

De simpelste reden is dat het een stuk minder kost om een tablet te laten fixen dan een nieuwe te kopen.

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je tablet een flinke steen bij

Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat ‘ie nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende tablets een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Hoeveel jij uiteindelijk aan een reparatie kwijt bent ligt aan twee dingen: je type tablet en wat eraan mankeert. We maken je het niet te moeilijk, check deze pagina voor alle kosten.

Meestal is jouw tablet in een half uur weer helemaal de oude. Het kan zijn dat dit langer duurt, we geven altijd een indicatie voordat de reparatie begint.