iPad reparatie Utrecht

Voor Clarenburg 14, 3511 JE Utrecht

Openingstijden Utrecht

  • maandag 09:30-18:00
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

IPAD REPARATIE UTRECHT: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

RELAX, IT’S ONLY BROKEN…

Heb je een probleem met je iMac? Relax, it’s only broken. We kunnen vrijwel alle iMac reparaties uitvoeren. No cure, no pay. Omdat jouw iMac je dierbaar is, geeft The Fixables je de beste service, zodat jij met een gerust hart je device naar ons toe kan brengen. Weet je niet zeker of iets kapot is, wil je advies? Geen probleem, wij onderzoeken je apparaat geheel vrijblijvend voor je en komen met advies op maat. Mocht je device aan reparatie toe zijn, weet jij vooraf hoe lang het zal duren en hoeveel de reparatie zal kosten. Gaan wij over het afgesproken bedrag heen? Dan betalen wij het verschil!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER IPAD REPARATIE UTRECHT

Ook als je al een nieuwe iPad hebt, is repareren bijna voordelig. iPad kan gemakkelijk de tweede, derde of zelfs vierde levensduur behouden, en je kan ze nog voor een prima bedrag doorverkopen ook! Dit bevordert ook de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Een erg emotioneel moment hier bij The Fixables, want we geven namelijk niet graag toe dat een iPad niet meer te repareren is. Als dit wel het geval is, betaal je geen cent voor de reparatie (waterschade uitgezonderd), no cure, no pay!

The Fixables is niet voor niks de beste in iPad reparaties. Net als op ons moet je op je iPad kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

✔ No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPad er weer nieuw uitziet.

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised.

✔ 90 dagen garantie op al onze reparaties.

De simpelste reden is dat het een stuk minder kost om een iPad te laten fixen dan een nieuwe te kopen.

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je iPad een flinke steen bij

Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat ‘ie nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende iPads een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Hoeveel jij uiteindelijk aan een reparatie kwijt bent ligt aan twee dingen: je type tablet en wat eraan mankeert. We maken je het niet te moeilijk, check deze pagina voor alle kosten.

Meestal is jouw iPad in een half uur weer helemaal de oude. Het kan zijn dat dit langer duurt, we geven altijd een indicatie voordat de reparatie begint.