iPad reparatie Utrecht: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Voor een iPad reparatie Utrecht ben je meer dan welkom bij The Fixables. Wij helpen jou met het vervangen van je iPad batterij, tot met een iPad scherm reparatie. Ook doen wij er alles aan om iPads met waterschade te redden. Onze reparatie helden bieden jou de skills en service die jij nodig hebt om jouw iPad aan ons toe te vertrouwen. Weet je niet zeker of je je een iPad reparatie wilt aangaan? Relax… Wij vragen geen kosten voor onderzoek en advies.

iPad reparatie Utrecht

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw iPad reparatie Utrecht, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebechrijving
Openingstijden

Kies jouw iPad reparatie Utrecht voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

iPad reparatie Utrecht: onze prijzen

De prijzen van de meest voorkomende iPad problemen en reparaties kun je hier vinden.

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je toestel vinden of opzoeken bij instellingen.

model
iPad Pro 12,9-inch (4e generatie) A2229, A2069, A2232 €475 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch (2e generatie) A2228, A2068, A2230 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) A1876, A2014, A1895 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch A1980, A2013, A1934 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) A1670, A1671, A1821 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro (12,9-inch) A1584, A1652 €325 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Air (3e generatie) A2152, A2123, A2154 €300 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad (7e generatie) A2197, A2200, A2198 €160 €160 €160 Op aanvraag
iPad (6e generatie) A1893, A1954 €130 €130 €130 Op aanvraag
iPad (5e generatie) A1822, A1823 €110 €110 €110 Op aanvraag

Onze service opties voor jouw iPad reparatie Utrecht

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPad zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je iPad wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je iPad gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je iPad dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

iPad reparatie Utrecht: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe iPad hebt, wil je natuurlijk direct door waar je gebleven was bij je oude. Het overzetten van je data, contacten, foto’s kan soms minder soepel gaan dan je zou hopen. 

Met iPad zou het moeten lukken door op je oude iPad op Instellingen → Apple ID → selecteer je oude iPad → kies iCloud reservekopie → download de backup. Pak dan je nieuwe iPad en doe je SIM kaart erin. Leg beide iPads naast elkaar, ga door met je Apple ID, stel je telefoon in en download je gegevens van de iCloud.

Switch je van Android naar Apple? Dan is data overzetten ontzettend simpel: Download de Move to iOS app. De app zal de data voor je overzetten.

Kom je er niet uit? Geen probleem! We helpen je graag in onze shop in Utrecht.

Schiet je iPad camera geen mooie foto’s meer, of is de camera helemaal stuk? Dit kan verschillende oorzaken hebben, in alle gevallen kunnen we dit gewoon repareren. Loop even onze winkel binnen in Utrecht en we helpen je verder.

Hapert je geluid, of heb je helemaal geen geluid uit je iPad? Kijk even of je speaker verstopt zit met vuil en maak het eventueel schoon met een borsteltje. Werkt dit niet? Dan is er meer aan de hand. 

Relax… Breng je iPad langs en we kijken er even naar. We zullen er achter komen of het een software- of hardware issue is en zullen het voor je fixen!

Het up-to-date houden van je iPad is enorm belangrijk voor de cyberveiligheid van je device. Updaten is super simpel! Ga naar ‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → en dan ‘software-update’. Zo heb je binnen no-time weer de nieuwste iOS op je iPad staan.

Crashte je iPad, is hij helemaal bugged of zit ‘ie in een loop? Dan kan het nog wel lastig zijn om bij je data te komen. 

Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd en wij begrijpen dat jouw data kostbaar is. We gaan daarom graag voor je aan de slag om dit terug te winnen. Het is een tijdrovende klus, maar onze reparatie helden deinzen daar niet voor terug en zullen hun absolute best doen om jouw gegevens te heroveren. 

Veelgestelde vragen over een iPad reparatie Utrecht

We beantwoorden al jouw vragen

Vaak kunnen iPads best nog even mee. Zijn de beschadigingen een risico voor het welzijn van andere onderdelen in je device? Dan raden wij een reparatie aan. Ook als je een nieuw apparaat wilt is kan reparatie een goede optie zijn, omdat dit de doorverkoopwaarde van je iPad drastisch kan verhogen.

We doen er alles aan om een prachtig stuk elektronica zoals de iPad te repareren, maar soms is het gewoon op. Dat verdriet delen we natuurlijk, daarom betaal je door onze no cure, no pay garantie geen cent als wij jouw device niet hebben kunnen fiksen (waterschade uitgezonderd).

The Fixables is niet voor niks de beste in iPad reparaties. Net als op ons moet je op je iPad kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPad er weer nieuw uitziet. 

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised. 

✔ 6 maanden garantie op al onze reparaties.

Dat is heel eenvoudig, in de meeste gevallen is repareren goedkoper dan nieuwkoop. 

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je iPad een flinke steen bij. Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat ‘ie nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende iPads een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Hoeveel jij uiteindelijk aan een reparatie kwijt bent ligt aan twee dingen: welk type iPad jij bezit en wat eraan mankeert. We maken je het niet te moeilijk, check deze pagina voor alle kosten.

De meeste reparaties kunnen wij in een half uur uitvoeren, soms duurt het wat langer. We zorgen ervoor dat jij vooraf aan je reparatie een duidelijke indicatie hebt over hoe lang jij je iPad kwijt bent. Voor je het weet kan je weer!