iPad reparatie Rotterdam: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Voor een iPad reparatie Rotterdam met de beste service kom je naar The Fixables! We zitten midden in het centrum, op het Eendrachtsplein 16. De reparatie helden van The Fixables weten alles te fixen van een iPad scherm reparatie tot een iPad waterschade reparatie. Laadt jouw iPad niet goed op? Komt er geen geluid uit je speakers? Kom langs voor gratis onderzoek en advies!

iPad reparatie Rotterdam

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw iPad reparatie Rotterdam, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Kies jouw iPad reparatie Rotterdam voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

iPad reparatie Rotterdam: onze prijzen

De prijzen van de meest voorkomende iPad problemen en reparaties kun je hier vinden.

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je toestel vinden of opzoeken bij instellingen.

model
iPad Pro 12,9-inch (4e generatie) A2229, A2069, A2232 €475 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch (2e generatie) A2228, A2068, A2230 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) A1876, A2014, A1895 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch A1980, A2013, A1934 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) A1670, A1671, A1821 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro (12,9-inch) A1584, A1652 €325 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Air (3e generatie) A2152, A2123, A2154 €300 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad (7e generatie) A2197, A2200, A2198 €160 €160 €160 Op aanvraag
iPad (6e generatie) A1893, A1954 €130 €130 €130 Op aanvraag
iPad (5e generatie) A1822, A1823 €110 €110 €110 Op aanvraag

Onze service opties voor jouw iPad reparatie Rotterdam

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPad zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je iPad wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je iPad gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je iPad dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

iPad reparatie Rotterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe iPad hebt, wil je natuurlijk meteen door waar je gebleven was op je oude device. Het overzetten van je data kan soms minder soepel gaan dan je zou hopen. Hier een snelle handleiding.

Als je van iPad naar iPad gaat volg je de volgende stappen: Instellingen → Apple ID → selecteer je oude iPhone → kies iCloud reservekopie → download de backup. Pak dan je nieuwe iPad en doe je SIM kaart erin. Leg beide iPhones naast elkaar, ga door met je Apple ID, stel je tablet in en download je gegevens van de iCloud.

Switch je van Android naar iPad? Dan is data overzetten ontzettend simpel: Download de Move to iOS app. De app zal de data voor je overzetten.

Kom je er niet uit? Geen probleem! We helpen je graag.

Schiet je iPad camera geen mooie foto’s meer, of is de camera helemaal stuk? Dit kan verschillende oorzaken hebben, in alle gevallen kunnen we dit gewoon repareren. Loop even onze winkel binnen in Rotterdam en we helpen je verder.

Slecht geluid uit je iPad? Het kan zijn dat je speakeruitgang is verstopt met vuil. Dit kan je zelf schoonmaken met een borsteltje. Is dit niet het geval is reparatie een mogelijkheid. Wat er ook stuk is, in de meeste gevallen kunnen we het zo repareren.

Het up-to-date houden van je iPad is enorm belangrijk voor de cyberveiligheid van je device. Updaten is super simpel! Ga naar ‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → en dan ‘software-update’. Zo heb je binnen no-time weer de nieuwste iOS op je iPad staan. 

Ben je waardevolle data kwijt na een crash? We begrijpen goed dat dit erg vervelend kan zijn; data is immers meer waard dan goud tegenwoordig! Kom even langs en we zullen onze uiterste best doen jouw data voor je terug te krijgen. Dit kan een tijdrovende klus zijn dus houd hier rekening mee.

Veelgestelde vragen over een iPad reparatie Rotterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Vaak kunnen iPads best nog even mee. Zijn de beschadigingen een risico voor het welzijn van andere onderdelen in je device? Dan raden wij een reparatie aan. Ook als je een nieuw apparaat wilt is kan reparatie een goede optie zijn, omdat dit de doorverkoopwaarde van je iPad drastisch kan verhogen.

Een erg emotioneel moment hier bij The Fixables, want we geven namelijk niet graag toe dat een iPad niet meer te repareren is. Als dit wel het geval is, betaal je geen cent voor de reparatie (waterschade uitgezonderd), no cure, no pay!

The Fixables is niet voor niks de beste in iPad reparaties. Net als op ons moet je op je iPad kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPad er weer nieuw uitziet. 

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised. 

✔ 6 maanden garantie op al onze reparaties.

Dat is heel eenvoudig, in de meeste gevallen is repareren goedkoper dan nieuwkoop. 

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je iPad een flinke steen bij. Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat ‘ie nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende iPads een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Hoeveel jij uiteindelijk aan een reparatie kwijt bent ligt aan twee dingen: je type iPad en wat eraan mankeert. We maken je het niet te moeilijk, check deze pagina voor alle kosten.

De meeste reparaties kunnen wij in een half uur uitvoeren, soms duurt het wat langer. Reparaties van onderdelen vergen vaak niet veel tijd, maar waterschade reparaties wel.

We zorgen ervoor dat jij vooraf aan je reparatie een duidelijke indicatie hebt over hoe lang jij je iPad kwijt bent. Voor je het weet kan je weer!