iPad reparatie Bussum: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Een barst in je scherm en nu je iPad scherm vervangen? Je iPad batterij vervangen? Waterschade aan je iPad? Is ‘ie kapot, of weet je niet wat er precies mis is? Heb jij even mazzel! Voor een iPad reparatie ben je bij The Fixables aan het juiste adres. Kom langs, zonder afspraak, voor je iPad reparatie Bussum. Onze workshop staat aan de Kapelstraat 3. Jouw iPad is vaak al binnen 30 minuten kapot. Breng snel je kapotte iPad langs en voorkom verdere schade!  

iPad reparatie Bussum

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw iPad reparatie in Bussum, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Kies jouw iPad reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

iPad reparatie Bussum: onze prijzen

De prijzen van de meest voorkomende iPad problemen en reparaties kun je hier vinden.

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je toestel vinden of opzoeken bij instellingen.

model
iPad Pro 12,9-inch (4e generatie) A2229, A2069, A2232 €475 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch (2e generatie) A2228, A2068, A2230 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) A1876, A2014, A1895 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch A1980, A2013, A1934 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) A1670, A1671, A1821 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro (12,9-inch) A1584, A1652 €325 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Air (3e generatie) A2152, A2123, A2154 €300 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad (7e generatie) A2197, A2200, A2198 €160 €160 €160 Op aanvraag
iPad (6e generatie) A1893, A1954 €130 €130 €130 Op aanvraag
iPad (5e generatie) A1822, A1823 €110 €110 €110 Op aanvraag

Onze service opties voor jouw iPad reparatie Bussum

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPad zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je iPad wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je iPad gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je iPad dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

iPad reparatie Bussum: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe iPad hebt, wil je natuurlijk meteen door waar je gebleven was op je oude device. Het overzetten van je data kan soms minder soepel gaan dan je zou hopen. Hier een snelle handleiding.

Als je van iPad naar iPad gaat volg je de volgende stappen: Instellingen → Apple ID → selecteer je oude iPad → kies iCloud reservekopie → download de backup. Pak dan je nieuwe iPad en doe je SIM kaart erin. Leg beide iPads naast elkaar, ga door met je Apple ID, stel je tablet in en download je gegevens van de iCloud.

Switch je van Android naar iPad? Dan is data overzetten ontzettend simpel: Download de Move to iOS app. De app zal de data voor je overzetten.

Kom je er niet uit? Geen probleem! We helpen je graag bij The Fixables Bussum.

Doet je camera het niet meer zoals vroeger? Het is belangrijk je lens goed schoon te houden. Alle reparaties kunnen The Fixables fixen, van gebroken glas tot nieuwe camera modules. Kom zeker even langs bij onze iPad reparatie locatie in Bussum.

Werk je iPad luidspreker niet zoals het hoort? Het kan zijn dat er een verstopping zit in de speakeruitgang, deze kan je oplossen door de uitgang schoon te borstelen. Is er meer aan de hand? Kom even langs bij onze store in Bussum en we fiksen het voor je.

Het up-to-date houden van je iPad is enorm belangrijk voor de cyberveiligheid van je device. Updaten is super simpel! Ga naar ‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → en dan ‘software-update’. Zo heb je binnen no-time weer de nieuwste iOS op je iPad staan.

Data kwijt na een gecrashte iPad? Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd, we snappen hoe belangrijk het voor je kan zijn dat je alles weer terugkrijgt. Kom even langs en we gaan ons best doen om je data te recoveren. Dit is een tijdrovende klus dus houdt daar rekening mee!

Veelgestelde vragen over een iPad reparatie Bussum

We beantwoorden al jouw vragen

Dat is geheel aan jou! Met een kleine beschadiging kan je iPad best nog even door. Bij grotere beschadigingen, of beschadigingen die risico’s opleveren voor andere onderdelen van je apparaat zoals een gebroken scherm of behuizing, is het verstandig wél te repareren. Voordat je iPad verder beschadigd raakt.

We gaan er in bijna alle gevallen vanuit dat jouw iPad nog gewoon te repareren is. Toch komt er een tijd dat we ‘m beter als afgeschreven kunnen verklaren. Dit vinden wij een pijnlijk moment. Als dit zo blijkt te zijn tijdens een reparatie, betaal je geen cent. Deze kosten nemen we op ons. (met uitzondering van waterschade)

The Fixables is niet voor niks de beste in iPad reparaties. Net als op ons moet je op je iPad kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPad er weer nieuw uitziet. 

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised. 

✔ 6 maanden garantie op al onze reparaties.

We werken naar een duurzamere maatschappij, waar iPads die worden afgedankt vaak nog jaren mee zouden kunnen bij een nieuwe eigenaar. Ook is repareren van een iPad vaak stukken voordeliger dan nieuwkoop. Reden genoeg om je device nog wat langer te gebruiken, toch?

Op deze pagina zijn alle prijzen rondom iPad reparaties te vinden, we maken je het niet te moeilijk. 

Vaak duurt een reparatie maar een half uur, soms wel wat langer. Reparaties van onderdelen zijn vaak zo gefixt. Waterschade reparaties duren daarentegen een stuk langer. Van tevoren maken we je duidelijk hoe lang we denken bezig te zijn met jouw device. Relax, it’s only broken.