iPad reparatie Amsterdam: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

iPad reparatie Amsterdam gezocht? iPad scherm vervangen? Barst in je iPad of heeft de batterij van je iPad het begeven? Als jij je iPad hebt beschadigd, of denkt dat ‘ie een opknapbeurt kan gebruiken, kom een keertje langs bij The Fixables in Amsterdam! We hebben alle expertise in huis voor een betrouwbare iPad scherm reparatie, een iPad batterij vervangen en alles daar tussenin. Op steenworp afstand van de Amstel, aan de Rijnstraat 165 staan onze deuren doordeweeks van 09:30 tot 18:00 voor je open, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Contact
Prijzen

iPad reparatie Amsterdam

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw iPad reparatie Amsterdam, wij helpen je graag en snel! Je kan bij ons terecht voor een iPad scherm vervangen Amsterdam, iPad batterij vervangen Amsterdam en alles daar tussen in. 
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Kies jouw iPad reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

iPad reparatie Amsterdam: onze prijzen

De prijzen van de meest voorkomende iPad problemen en reparaties kun je hier vinden.

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je toestel vinden of opzoeken bij instellingen.

model
iPad Pro 12,9-inch (4e generatie) A2229, A2069, A2232 €475 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch (2e generatie) A2228, A2068, A2230 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) A1876, A2014, A1895 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 11-inch A1980, A2013, A1934 €420 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) A1670, A1671, A1821 €499 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Pro (12,9-inch) A1584, A1652 €325 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad Air (3e generatie) A2152, A2123, A2154 €300 Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
iPad (7e generatie) A2197, A2200, A2198 €160 €160 €160 Op aanvraag
iPad (6e generatie) A1893, A1954 €130 €130 €130 Op aanvraag
iPad (5e generatie) A1822, A1823 €110 €110 €110 Op aanvraag

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPad zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je iPad wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. iPad gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. iPad dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

iPad reparatie Amsterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe iPad hebt, wil je natuurlijk meteen door waar je gebleven was op je oude device. Het overzetten van je data kan soms minder soepel gaan dan je zou hopen. Hier een snelle handleiding.

Als je van iPad naar iPad gaat volg je de volgende stappen: Instellingen → Apple ID → selecteer je oude iPhone → kies iCloud reservekopie → download de backup. Pak dan je nieuwe iPad en doe je SIM kaart erin. Leg beide iPhones naast elkaar, ga door met je Apple ID, stel je tablet in en download je gegevens van de iCloud.

Switch je van Android naar iPad? Dan is data overzetten ontzettend simpel: Download de Move to iOS app. De app zal de data voor je overzetten.

Kom je er niet uit? Geen probleem! We helpen je graag op locatie in Amsterdam, Rijnstraat 165.

Problemen met je iPad camera(s)? Dat kunnen we zo oplossen. Wat het probleem ook is, kom even langs en een The Fixables reparatie held neemt je iPad onder handen. Binnen een mum van tijd kan jij weer haarscherpe foto’s maken.

Werken je iPad speakers niet meer goed? Het kan zijn dat de luidspreker uitgang verstopt zit, deze kan je schoonmaken met een borsteltje. Mocht dit het probleem niet verhelpen staan we aan de Rijnstraat 165 in Amsterdam klaar om je speaker te fixen.

Regelmatig checken voor updates op je iPad is erg belangrijk voor de veiligheid van je device. Updates zijn er namelijk vaak voor de beveiliging van je device. Updaten doe je als volgt: Ga naar ‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → en dan ‘software-update’. Zo heb je binnen no-time weer de nieuwste iOS op je iPad staan. Mocht je er niet uitkomen staan we voor je klaar op onze locatie in Amsterdam, Rijnstraat 165.

Bent u na een iPad crash waardevolle gegevens kwijtgeraakt? We weten dat dit vervelend kan zijn: deze data is tegenwoordig immers waardevoller dan goud! Even geduld, we zullen ons best doen om de gegevens voor u op te halen. Dit kan een tijdrovende klus zijn, dus houd hier rekening mee.

Veelgestelde vragen over een iPad reparatie Amsterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Ook als je al een nieuwe iPad hebt, is repareren bijna voordelig. iPad kan gemakkelijk de tweede, derde of zelfs vierde levensduur behouden, en je kan ze nog voor een prima bedrag doorverkopen ook! Dit bevordert ook de duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Een erg emotioneel moment hier bij The Fixables, want we geven namelijk niet graag toe dat een iPad niet meer te repareren is. Als dit wel het geval is, betaal je geen cent voor de reparatie (waterschade uitgezonderd), no cure, no pay!

The Fixables is niet voor niks de beste in iPad reparaties. Net als op ons moet je op je iPad kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPad er weer nieuw uitziet. 

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised. 

✔ 90 dagen garantie op al onze reparaties.

De simpelste reden is dat het een stuk minder kost om een iPad te laten fixen dan een nieuwe te kopen. 

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je iPad een flinke steen bij

Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat ‘ie nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende iPads een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Hoeveel jij uiteindelijk aan een reparatie kwijt bent ligt aan twee dingen: je type tablet en wat eraan mankeert. We maken je het niet te moeilijk, check deze pagina voor alle kosten.

Meestal is jouw iPad in een half uur weer helemaal de oude. Het kan zijn dat dit langer duurt, we geven altijd een indicatie voordat de reparatie begint.