OPO_medium
Huawai_medium

Smartphone en tablet reparatieservice

The Fixables repararen bijna alle merken smartphones snel en professioneel. Apple, Samsung, Huawei, One Plus, LG en Sony toestellen zijn bij ons welkom. Gaat het om een gebarsten display, een defect oplaadpunt, een waterschade of iets anders? Dan staan The Fixables klaar om je te helpen. Wij bieden de hoogste kwaliteit van reparaties en service.


Klik hier voor de prijzen

Smartphone en tablet reparatieservice

Huawei is de 3e smartphoneproducent van de wereld. Er zijn meer Huawei toestellen in gebruik dan ooit. Het merk brengt high end smartphones op de markt die de strijd met de toestellen van Samsung en Apple zeker aan kunnen. Neemt niet weg dat ook deze smartphones voor een groot deel van glas zijn en dus net zo kwetsbaar als de concurrentie. Sinds juni 2018 zijn The Fixables geautoriseerd service center voor het merk Huawei en kunnen wij zowel toestellen in garantie herstellen als buiten garantie. Zo kan je dus als Huawei gebruiker nog beter en voordeliger gebruik maken van onze optimale service.


Klik hier voor de prijzen
 
 
parallax background

Klanten delen hun ervaring met The Fixables

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden? Begrijpelijk. Want je laat je dure smartphone of tablet toch niet door de eerste de beste repareren? Het gaat om vertrouwen. En dat willen we graag door middel van onze beoordelingen bouwen. We lezen uiteindelijk ook graag jouw feedback.


Reviews

"What happened to your device before we Fixed it?"

parallax background

Wij zijn The Fixables

The Fixables, de reparatiehelden die jouw kapotte smartphone of tablet gaan fixen. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij binnen een half uur uitvoeren. Dit gebeurt in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht en Rotterdam. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen.

The Fixables zoeken jou!

We zoeken een gepassioneerde fixer die snel op kan gaan in ons team van reparatiehelden. Ben je precies, houd je van aanpakken, ben je klantgericht en kan je onder druk werken dan zoeken we wellicht naar jou.

parallax background

Accesoires en gadgets

The Fixables repareren niet alleen, maar staan ook klaar om adviezen te geven over hoe je het beste je device kan beschermen. Tevens houden we je op de hoogte van de nieuwste en leukste gadgets. Dus zoek je een te gek cadeau of ben je zelf helemaal gek van gadgets, check dan ons aanbod.

Assortiment gadgets en accesoires