Smartphone en tablet reparatieservice

The Fixables repararen bijna alle merken smartphones snel en professioneel. Apple, Samsung, Huawei, One Plus, LG en Sony toestellen zijn bij ons welkom. Gaat het om een gebarsten display, een defect oplaadpunt, een waterschade of iets anders? Dan staan The Fixables klaar om je te helpen. Wij bieden de hoogste kwaliteit van reparaties en service.

Klik hier voor de prijzen
parallax background

Displayverzekering

Eindelijk een verzekering waar je echt wat aan hebt.

Geen gedoe met het opsturen van je toetsel of administratieve rompslomp. Scherm kapot? Offerte aanvragen en wij fixen het net zo snel als we dat altijd doen. Relaxed toch?
Je kan je smartphone of tablet per direct verzekeren.

Verzeker per direct
parallax background

Klanten delen hun ervaring met The Fixables

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden? Begrijpelijk. Want je laat je dure smartphone of tablet toch niet door de eerste de beste repareren? Het gaat om vertrouwen. En dat willen we graag door middel van onze beoordelingen bouwen. We lezen uiteindelijk ook graag jouw feedback.

Klanten over The Fixables
parallax background

Wij zijn The Fixables

The Fixables, de reparatiehelden die jouw kapotte smartphone of tablet gaan fixen. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij binnen een half uur uitvoeren. Dit gebeurt in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht en Rotterdam. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen.
 
parallax background

Accesoires en gadgets

The Fixables repareren niet alleen, maar staan ook klaar om adviezen te geven over hoe je het beste je device kan beschermen. Tevens houden we je op de hoogte van de nieuwste en leukste gadgets. Dus zoek je een te gek cadeau of ben je zelf helemaal gek van gadgets, check dan ons aanbod.
Assortiment gadgets en accesoires