No Cure No Pay

Dus geen onderzoekskosten
The Fixables werken uitsluitend met professionals die nergens voor terugdeinzen. Ben je met je auto over je tablet heen gereden of heb je je smartphone in de wc laten vallen: wij maken het. En mocht je toch een gevalletje ‘niet te repareren’ hebben geproduceerd dan betaal je niets. Logisch.

90 dagen garantie

Op alle onderdelen en reparaties
Of je aan ons nu je iPhone, smartphone, iPad, iPod of andere elektronica toevertrouwt, je krijgt altijd 90 dagen garantie. Niet alleen op de nieuwe onderdelen, maar ook op de gemaakte arbeidskosten. Ben je niet tevreden, dan zoeken de experts van The Fixables altijd naar een passende oplossing. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

De beste onderdelen

Alles om je device origineel te houden
Omdat een smartphone of tablet tegenwoordig een kostbaar product is en waaraan hoge eisen worden gesteld is het van belang dat de te vervangen onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn. We verlangen van onze leveranciers alleen de beste kwaliteit, ook al is die soms wat duurder.

transparante werkwijze

Geen verassingen achteraf
Net als onze winkel is onze werkwijze transparant. We hebben namelijk niets te verbergen. We laten graag zien hoe we te werk gaan. We geven je van tevoren precies aan wat de kosten gaan worden voor een reparatie. Duurt die dan vervolgens langer of moeten er nieuwe onderdelen in, dan zijn die kosten voor ons. Afspraak is afspraak.

Discretie verzekerd

Privacy is ook een service
Op een smartphone of tablet staat tegenwoordig veel persoonlijke informatie. Wij beseffen ons dat ook, met name omdat we in onze winkel persoonlijk contact hebben met de eigenaren van deze devices. Discretie staat voorop en wij doen altijd onze uiterste best om de gegevens te behouden.