Scherm reparatie bij The Fixables

scherm reparatie Fixables

Scherm kapot en moet het vervangen worden? The Fixables hebben de beste reparatieservice van Nederland, waar je alleen betaalt als het defecte onderdeel van je apparaat gefixt is. Bij ons kan je terecht voor het repareren van diverse merken smartphones en tablets.
 

Scherm repareren, wat moet ik doen?

Contact opnemen met The Fixables
Een kapot scherm van een smartphone of tablet komt vaker voor dan welk ander defect dan ook. Een scherm is het meest kwetsbare onderdeel van je apparaat en is snel beschadigd. Je kan er altijd voor kiezen om hem zelf te repareren, maar dan raden wij aan om dit uitsluitend te doen als je er veel ervaring mee hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan ben je bij The Fixables van harte welkom om je apparaat snel en vakkundig te laten repareren. Onze experts zijn hierin gespecialiseerd. Daarnaast beschikken wij over professionele apparatuur en gereedschap om je smartphone of tablet te repareren.
 

Onze service

The Fixables repareren schermen, maar ook andere onderdelen van verschillende merken waaronder Apple, Samsung, Sony Experia, Nokia en LG. Daarnaast doen wij ook de reparatie van minder bekende merken. Bekijk hier alle merken en bijbehorende tarieven.

Bij The Fixables hanteren we een eerlijke en eenvoudige werkmethode en die heet ‘no cure no pay’. Je betaalt geen onderzoekskosten als je device niet te repareren is. Daarnaast geniet je van andere aantrekkelijke voordelen, zoals:

  • 90 dagen garantie op alle onderdelen en reparaties
  • Onderdelen van hoogwaardige kwaliteit
  • Transparante werkwijze en geen onnodige verrassingen
  • Gegarandeerd discreet

Onze monteurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waardoor je gegarandeerd de beste reparatieservice voor jouw apparaat krijgt. Na het repareren van je smartphone of tablet heb je recht op 90 dagen garantie op alle onderdelen en arbeidskosten. Ons doel is dat iedere klant tevreden is over de reparatieservice en onze deskundigen proberen daarvoor een passende oplossing te vinden.

Daarnaast is het voor ons van belang dat je defecte smartphone of tablet na reparatie voorzien is van de beste kwaliteitsonderdelen. Zonder goede onderdelen is het onmogelijk om optimaal gebruik te maken van je device. Door onze transparante werkwijze proberen wij alle handelingen rondom de reparatie zo duidelijk mogelijk te communiceren. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Tot slot respecteren wij ieders privacy. Wij doen ons uiterste best om alle persoonlijke gegevens te behouden en we delen ze nooit met derden.
 

Werkwijze

Is je scherm kapot? Binnen drie stappen is hij gefixt.

  • Kies de locatie naar keuze en kom langs
  • Registratie; invullen van gegevens
  • Reparatie

Je kan gerust zonder afspraak langskomen bij één van onze locaties om je device te laten repareren. Na het invullen van alle gegevens gaan onze experts beginnen met het analyseren van het defecte onderdeel of onderdelen en op basis daarvan de reparatie uitvoeren. Tijdens het repareren kan je kiezen om te wachten, of om je apparaat later op te halen wanneer het klaar is. In onze wachtruimte kan je lekker genieten van een heerlijke kop koffie en het nieuws doornemen op één van onze tablets. De betaling wordt overigens pas gedaan wanneer het apparaat klaar is!
 

Meer informatie?scherm reparatie The Fixables

Zijn er vragen over het repareren van je scherm of andere onderdelen? Neem dan contact met ons op. The Fixables hebben vier verschillende locaties in heel Nederland; Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Bussum. Onze medewerkers staan je graag te woord.
 

Check hier de contactgegevens van elke vestiging.