Scherm reparatie Rotterdam

Ben je op zoek naar een snelle en vakkundige scherm reparatie in Rotterdam en vind je het ook belangrijk dat je netjes word geholpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij The Fixables aan het Eendrachtsplein in Rotterdam kan je terecht zonder afspraak en ben je altijd welkom. We hebben ruime openingstijden en zijn goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer en te voet vanuit het centrum.
 


Scherm reparatie Rotterdam - Klaar terwijl je wacht!

The Fixables hebben een winkel omdat we geloven in service in een klantvriendelijke omgeving. Een smartphone of tablet is een kostbaar toestel dat een grote rol in het dagelijks leven speelt. Snelheid en discretie bij een reparatie zijn dus vereisten. Hoe prettig is het dan om onder het genot van een echt goede kop koffie of thee in een relaxte omgeving een half uurtje te wachten op de snelle en vakkundige reparatie. Er staat niet voor niets groot bij ons op de muur: Relax... it's only broken!

Contact

In onze smartphone reparatiewinkels helpen we al jaren klanten met al hun problemen. Voor velen zijn we met recht hun reparatiehelden! Wil je weten hoe klanten over ons denken?

Klanten vertellen
The Fixables Rotterdam