Scherm kapot Rotterdam

Scherm kapot Rotterdam

Je smartphone is ongelukkig gevallen en nu is hij kapot!

Bijna iedereen heeft er eentje, helaas kan een smartphone zomaar stuk gaan. Hoewel het ene model gevoeliger is dan het andere voor schade, is de kans altijd aanwezig.

Je smartphone scherm is kapot, wat nu?

Laat hem repareren

De absolute nummer 1 qua schade van een smartphone is toch echt het scherm.

De trend van grote schermen groeit, steeds meer merken en modellen worden groter. Zo’n groot beeld is natuurlijk supermooi, want in één oogopslag zie je alles, maar hierdoor is de kans dat hij kapot gaat ook steeds groter.

Vaak zijn telefoons verder nog zo goed als nieuw als het scherm kapot gaat. Dan is het natuurlijk zonde om hem weg te doen. Maar wat doe je dan, wat is er allemaal mogelijk op dit gebied?

Reparatie van de smartphone – scherm kapot Rotterdam

Smartphones kunnen we weer fixen.

Okay, je smartphone is gevallen, het scherm heeft diverse barsten. Kijk dan altijd eerst of het rendabel is om een reparatie te laten uitvoeren.

In veel gevallen ligt de prijs van een nieuw scherm rond de €100,-

Indien je je smartphone via een provider hebt aangeschaft, kan het zijn dat de reparatie van het scherm in een verzekering zit, maar deze heb je dan los moeten aanschaffen. Veel mensen hebben er voor gekozen deze verzekering niet te nemen, omdat de maandelijkse kosten hierdoor omhoog gingen en ze dachten dat er toch niets met het toestel zou gebeuren.

Het kan ook zijn dat je toestel eigenlijk nog heel goed is, maar dat je binnenkort wilt overstappen op sim-only om zo de kosten per maand te beperken.

Scherm kapot: nummer 1 reparatie in Rotterdam

Wij hebben ons gespecialiseerd in het repareren van smartphones, voor veel populaire merken, zoals iPhone en Samsung, hebben we de schermen standaard op voorraad. Hierdoor kunnen we binnen een dag, en vaak zelfs binnen een half uur, je scherm vervangen.

Indien we eerst een nieuw scherm moeten bestellen omdat het model niet “gangbaar” is, bespreken we dan natuurlijk met je. Vaak duurt het bestellen maar enkele dagen.

Scherm reparatie binnen 30 minuten.

Neem nu contact op met The Fixables Rotterdam

Bewaren