Samsung S6 scherm reparatie

Samsung S6 scherm reparatie

Samsung S6 laten repareren

Voor het snel en vakkundig repareren van de Samsung S6  ben je aan het goede adres bij The Fixables. Voor bijvoorbeeld een scherm reparatie hebben wij originele en hoge kwaliteit refurbished producten als optie. Je kunt zonder (of met) afspraak langskomen voor het repareren van je Samsung S6.

Ons team van professionele werknemers staat graag voor je klaar, tijdens de reparatie staat de koffie ook voor je klaar.

Meer over onze service

Hoogste kwaliteit Samsung S6 scherm reparatie

Met jarenlange ervaring hebben onze monteurs de kennis in huis om de reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Je kunt er vanuit gaan dat je je toestel met de hoogste kwaliteit gerepareerd terug krijgt. Omdat we achter ons woord staan, geven wij standaard 90 dagen garantie op de uitgevoerde reparatie.

Samsung S6 glas vervangen – geen afspraak nodig

Zonder afspraak binnen lopen voor een reparatie.

Is bijvoorbeeld het touchscreen van je Samsung S6 kapot? We kunnen de hele LCD module vervangen als het touchscreen of het glas kapot is. Standaard zit op al onze reparaties 90 dagen garantie, en je krijgt op al onze reparaties de scherpste prijs die concurrerend is met de rest.

Een afspraak maken is niet verplicht. Kom gewoon binnenlopen in onze winkel wanneer het je uitkomt. Op dat moment bekijken we de mogelijkheden voor de reparatie. Dit is afhankelijk van de drukte en wat er gedaan moet worden.

Samsung Galaxy S6 reparatie en verzekering

Ben je verzekerd voor schade aan je Samsung S6? Onder bepaalde omstandigheden zijn schades die binnenshuis aan je mobiele telefoon ontstaan zijn, gedekt door de verzekering. Indien je een inboedelverzekering hebt, kun je hier vaak de schade bij claimen. Je krijgt van ons altijd een factuur na de reparatie, deze heb je nodig om bij je verzekeraar in te dienen.

Je wilt je Samsung S6 natuurlijk weer snel zo goed als nieuw terug hebben, dus wacht niet te lang met langskomen. En nog een extraatje: de koffie staat altijd klaar, je bent welkom.

Heb je nog vragen over een Samsung S6 scherm reparatie?

Nog niet alles duidelijk? Neem contact op voor vragen over de Samsung S6 reparatie. Wij proberen je vraag direct te beantwoorden. Mocht dit niet lukken, dan bellen we graag terug.

Bel ons

Contactformulier Samsung S6 scherm reparatie

Als je niet in staat bent om te bellen kun je altijd gebruik maken van het contactformulier. E-mailtjes worden altijd zo snel mogelijk beantwoord, tijdens openingstijden streven we er zelfs naar om dit binnen half uur te doen.