The Fixables Rotterdam

 

The Fixables, de reparatiehelden die je uit de brand gaan helpen. Wij fixen jouw kapotte smartphone of tablet. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er letterlijk op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij binnen een half uur uitvoeren. Dit gebeurt in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht en Rotterdam. Wij maken gebruik van topkwaliteit onderdelen. Onze winkels bestaan uit een professionele reparatieruimte waar onze monteurs de reparaties uitvoeren en een koffiecorner waar je onder het genot van een goede kop koffie of thee kunt wachten tot je device is gerepareerd. Ook kan je hier gebruik maken van ons gratis wifi netwerk of even snel het nieuws doornemen op een van de tablets.

 

Is het glas van je <a href=”https://apple.com/nl/iphone/” target=”_blank”>iPhone</a> of ander type smartphone kapot en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem, laat je <a href=”https://www.fixables.nl/reparaties/apple/”>iPhone</a> of bijvoorbeeld <a href=”https://www.fixables.nl/reparaties/samsung-galaxy/”>Samsung</a> repareren door The Fixables in Amsterdam. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer buiten staat met een smartphone die volledig intact is. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste schermen / glas in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken (in onze relaxte lounge met gratis wifi en koffie).

Service van The Fixables Rotterdam

Waarom The Fixables? Omdat wij dit allemaal onder service verstaan:
No Cure No Pay [dus geen onderzoekskosten]
De beste onderdelen [alles om je device origineel te houden]
Transparante werkwijze [geen verrassingen achteraf]
90 dagen garantie [op alle onderdelen en reparaties]
100% klantvriendelijkheid [We stoppen niet voordat je tevreden bent]

Of je nu een oude  smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van meeste modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Rotterdam binnenlopen. Twijfel je of we het onderdeel wel of voorraad hebben, neem dan gerust even contact met ons op. 010-7602900

Relax… it’s only broken

The Fixables Rotterdam

The Fixables, de naam zegt het eigenlijk al. Wij fixen jouw kapotte smartphone of tablet in Rotterdam. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er letterlijk gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij binnen een half uur uitvoeren. Dit doen we ook in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum en Utrecht. Wij maken gebruik van topkwaliteit onderdelen. Al onze winkels hebben een professionele reparatieruimte waar onze monteurs de reparaties uitvoeren en een gezellige wachtlounge waar je onder het genot van een goede kop koffie kunt wachten tot je smartphone of tablet weer  is gerepareerd. Je kan dus ook heerlijk doorwerken op je laptop door in te loggen op onze Wifi Hotspot.
Is het glas van je iPhone of ander type smartphone kapot en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem, laat je iPhone of bijvoorbeeld Samsung repareren door The Fixables in Rotterdam. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer bellend onze winkel verlaat met een gerepareerd toestel. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste problemen in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken(in onze relaxte lounge met gratis WiFi en koffie).