iphone reparatie rotterdam

Hier vind je de meest voorkomende Apple reparaties. Vanaf de iPhone 4 tot en met het laatste model kunnen we alles vervangen of herstellen. De iPads kunnen we vanaf de iPad 2 alle reparaties uitvoeren

Samsung reparatie service

Hier vind je de meest voorkomende reparaties voor de Samsung Galaxy smartphones en tablets. Voor veel Samsung toestellen zijn de onderdelen wel te leveren, maar zijn de kosten te hoog in verhouding tot de waarde van het toestel.

Voor de meest voorkomende Sony Xperia reparaties kan je hier terecht. Niet alle smartphones en tablets van Sony zijn goed te herstellen. Voor de topmodellen kunnen we aan de originele onderdelen komen. Voor de overige modellen kunnen we altijd gaan zoeken naar onderdelen.

LG heeft veel verschillende toestellen op de markt gebracht waarvan we er maar enkelen repareren. Kosten en repairability spelen daarbij een grote rol.

Na het succes van de One Plus One zijn er inmiddels steeds meer One Plus toestellen in omloop en zijn ze prima te repararen. We kunnen van alle One Plus toestellen de displays vervangen.

Huawei reparatie service

De topmodellen van het merk Huawei kunnen we allemaal repareren. Voor de ‘goedkopere’ modellen is het in veel gevallen te kostbaar om een reparatie uit te laten voeren.

Voor het merk Motorola kunnen we maar weinig toestellen repareren. Dat komt doordat de kosten voor de reparatie vaak even hoog zijn als de kosten van een nieuw toestel. Tevens zijn de onderdelen slecht verkrijgbaar.

Voor Fairphone toestellen kunnen geen onderdelen bestellen.  Als gebruiker van een Fairphone kan je alleen zelf de onderdelen bestellen. We kunnen wel helpen met de montage.

Hier vind je de merken waar we reparaties voor uit kunnen voeren. Staat het merk er niet bij, neem dan even contact op. Wie weet kunnen we toch wat voor je betekenen.