Reparatie Samsung Galaxy Rotterdam

Reparatie Samsung Galaxy RotterdamThe Fixables Rotterdam, de Samsung specialist

Je mooie Samsung Galaxy doet niet meer wat je wilt, heeft rare kuren, of doet helemaal niets meer. Kom langs bij the Fixables en relax … it’s only broken.

Wat er ook mis is met je telefoon, welk mankement of probleem dan ook: wij zorgen er snel en professioneel voor dat hij het weer gaat doen. Een aantal van onze voordelen op een rijtje:

  • Bij the Fixables in Rotterdam hebben we de ervaring en materialen om elke Samsung Galaxy te repararen.
  • We richten ons niet speciaal op alleen de nieuwe en high end modellen zoals de S6 Edge, S7 edge of de Note, maar ook voor oudere modellen kan je bij ons terecht.
  • We zullen zo snel mogelijk je Samsung Galaxy repareren, want we vinden het zelf ook niet fijn om niet bereikbaar te zijn.

De dokter voor je Samsung telefoon in Rotterdam

Wat het probleem ook is met je telefoon, The Fixables in Rotterdam zorgen ervoor dat je tevreden de winkel uitstapt na de reparatie. Ons team staat klaar om advies op maat te geven en alle vragen te beantwoorden.

De reparateurs kan je met al hun jaren ervaring gerust professionals noemen. Ze kennen alle ins en outs van de Samsung telefoons en zorgen ervoor dat de telefoon zo weer op volle kracht werkt. Natuurlijk kan je bij onze experts niet alleen terecht voor Samsung telefoons. Ook voor andere telefoon merken en tablets staan we voor je klaar.

Door onze kennis en met het correcte gereedschap weten we binnen no time je telefoon weer tip top in orde te krijgen. Helaas heeft elk merk zijn eigen kuren, maar gelukkig weten wij precies welke dit zijn en kunnen we je zo ook weer snel met je telefoon herenigen.

Reparatie Samsung Galaxy RotterdamOeps, een barst!!

Telefoon laten vallen of verkeerd in je zak gestopt. De eerste seconde dat je er naar kijkt, denk je: nee hè, een barst. Je bent zeker niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste die dit ervaart, dus geen probleem. The Fixables zorgen ervoor dat je scherm snel en professioneel gerepareerd wordt.

 

Reparatie Samsung Galaxy Rotterdam bij The Fixables

Kom gezellig naar onze winkel in Rotterdam voor je Samsung Galaxy reparatie! Woon je niet in de buurt van Rotterdam? Wij hebben ook filialen in andere grote steden!

Bewaren