Reparatie iPad Rotterdam

Reparatie iPad RotterdamiPad kapot, relax.. It’s only broken.

In Rotterdam kan je bij ons terecht voor het repareren van je iPad, we bieden uitgebreide service.

Op een professionele manier repareren we je iPad terwijl je wacht. Je vindt onze winkel aan het Eendrachtsplein 16 in Rotterdam. De koffie en thee staan klaar terwijl onze ervaren reparateurs bezig zijn met je iPad.

iPad reparaties

Gemiddeld duurt een reparatie van een iPad 45 minuten. Je bent hem dus maar kort kwijt. Voor je het weet kan je weer verder werken. Op alle reparaties geven we standaard 90 dagen garantie. We staan namelijk achter onze service en bieden je de hoogste kwaliteit om te garanderen dat je kostbare iPad blijft werken.

De hoogste kwaliteit voor je Apple Ipad reparatie

Elke dag wordt de markt voller met reparateurs. Steeds meer “winkeltjes”, bedrijven en particulieren schieten uit de grond om je iPad vaak vanuit een schuur of huiskamer op een onprofessionele manier te repareren. Kijk goed om je heen voordat je naar de eerste de beste reparatie “professional” stapt. Voor je het weet belandt je iPad bij iemand in de keuken waar onderdelen van mindere kwaliteit worden gebruikt om te repareren.

Deze zogenoemde YouTube-monteurs zijn vaak niet goed opgeleid en maken bij reparatie soms meer schade dan ze repareren. Pas ook op voor keurmerken in de vorm van bijvoorbeeld een iPad reparatie certificaat. Er bestaan geen certificaten voor iPad reparatie, althans niet officieel. Vaak worden deze diploma’s, etc, zelf gemaakt en uitgeprint. Na een beetje zoeken op het internet heb je zelf ook ineens zo’n certificaat.

De enthousiaste monteurs van The Fixables hebben een uitgebreide opleiding gehad voordat ze je iPad mogen repareren.

Bij The Fixables garanderen we dat het anders gaat. Je bent van harte welkom om te komen kijken in onze winkel op de Eendrachtsplein 16 in Rotterdam. Wij hebben trouwens ook winkels in Utrecht, Amsterdam en Bussum.

Reparatie iPad RotterdamReparatie iPad Rotterdam bij The Fixables

The Fixables zorgen ervoor dat je iPad met zorg wordt gerepareerd en we doen er alles aan om je data te behouden tijdens de reparatie!

Relax, it’s only broken… 

Nadat je bij ons bent geweest niet meer!