The Fixables en Forza refurbished

The Fixables zijn reseller van Forza refurbished. De prijzen die je vindt op website van Forza komen overeen met de prijzen die wij rekenen voor de refurbished toestellen. Het is dus ook mogelijk om de toestellen zelf te bestellen via de website. Als je liever hebt dat wij het toestel voor je bestellen dan kan dat ook natuurlijk. We hebben over het algemeen enkele toestellen op voorraad in onze winkels.

Waarom refurbished?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is ‘reviseren’. Refurbished iPhones, iPads of MacBooks zijn Apple devices die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

De refurbished devices die retour zijn gekomen mogen niet meer als nieuwe devices verkocht worden, maar zijn vaak wel ‘zo goed als nieuw’. Indien nodig ondergaan devices een refurbishment proces om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. In de meeste gevallen zijn het slechts kleine(re) reparaties, zoals een nieuwe batterij, die het toestel weer wederverkoopbaar maken. Vanzelfsprekend zijn alle devices simlockvrij. Een refurbished iPhone, iPad of MacBook wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig  gerepareerd. Aan het eind van dit controle traject is er een uitstekend werkend device inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart al snel tot wel 60% op een nieuwe iPhone, iPad of MacBook en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware!