De milieuvriendelijke smartphone cover

Kies voor een duurzame oplossing om je smartphone te beschermen en help mee het milieu te sparen.

Als je al een hoesje hebt is het niet persé nodig om een nieuwe te kopen. Daarmee spaar je het milieu ook.

Geen plastic

De Pela case is het eerste milieubewuste smartphonehoesje ter wereld. Het hoesje wordt gemaakt van vlas, een landbouwgewas dat gewoon ieder jaar geoogst kan worden. Met vlas kun je linnen maken, maar het zit ook in brandslangen. En het is net zo sterk als glasvezel. Vanzelfsprekend is de verpakking vrij van plastic.

Verkrijgbaar bij The Fixables

The Fixables dragen net als alle reparatiebedrijven bij aan het bestrijden van de wegwerpcultuur. Waarom weggooien als het nog te fixen is. Repareren is onze passie, we worden er gelukkig van als we dingen kunnen fixen. Maar we worden er ook blij van dat we daar een ecologisch doel mee dienen. Dus de Pelacases worden door ons van harte aanbevolen. Ze beschermen je toestel, zijn comfortabel, passen perfect en zijn dus biologisch afbreekbaar.

ECO FRIENDLY

Het verhaal van Pela

Bij Pela hebben ze een groot, stoutmoedig doel. Ze willen een afvalvrije toekomst creëren. Zij geloven dat de technologie bestaat om dagelijkse producten te maken zonder dagelijks afval. Het juiste bedrijf met de juiste instelling om deze producten het nieuwe normaal te maken. Daarom ontwikkelen ze producten gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De wereldwijde gemeenschap opleiden en inspireren voor een positieve impact op onze planeet. Simpel gezegd, ze geloven in beter.