Relax..., The Fixables voeren nu ook moederbord reparaties uit.

Komt er helemaal geen geluid meer uit of in je iPhone? Heb je strepen in het beeld of doet het touchscreen het niet meer. Dan heb je grote kans dat er zich een probleem voor heeft gedaan op het moederbord. Dat kunnen we voor je repareren. Omdat deze reparaties complex zijn en om een goeie diagnose vragen kosten ze meer tijd en geld dan onze standaard repairs.

Moederbord reparaties wat zijn dat?

Moederbord reparaties zijn in sommige gevallen noodzakelijk omdat de standaard fixes niet werken. Bijvoorbeeld als het vervangen van een scherm of een oplaadpunt niet de oplossing is, dan halen we het moederbord ( de belangrijkste printplaat in een smartphone ) eruit en wordt er door onze specialist aan gewerkt. Houd er rekening mee dat bij deze reparaties het toestel tot 3 dagen bij ons zal achterblijven. We testen namelijk na afloop van de reparatie uitvoerig. Tevens moet er altijd rekening worden gehouden met bijkomende problemen. Een moederbord is kwetsbaar en een defect kan door een ander defect zijn ontstaan of weer nieuwe problemen opleveren. We geven ook op deze reparaties 3 maanden garantie. De fixes voeren we overigens alleen uit in ons filiaal in Amsterdam. Voor het transport brengen we geen kosten in rekening.

Wat kost een moederbord reparatie?

De reparatie besteden wij uit aan een specialist. De kosten voor deze reparaties verschillen nogal, dus daar is geen vast bedrag te noemen. Het hangt ook van de leeftijd van een toestel af. De kosten zullen variëren tussen de €95 en €150. Als voorbeeld: de audiochip vervangen van een iPhone 7 kost €125,-

Op alle reparaties en onderdelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden The Fixables BV