Mobiel scherm reparatie Rotterdam

Mobiel scherm reparatie Rotterdam

Heb je een mooie telefoon, kan je niet zien wat er op je scherm staat omdat er een barst in zit? Of misschien is er wel helemaal niks op te zien. Voor een mobiel scherm reparatie in Rotterdam kom je naar The Fixables!

mobiel scherm reparatie rotterdam

Neem direct contact op met The Fixables Rotterdam

 

Lekker chillen tijdens mobiel scherm reparatie Rotterdam

Niks is zo vervelend als een telefoon met een kapot scherm of een scherm dat niet goed reageert. Om even bij te komen van de schrik (je leeft toch mee met zo’n arme kleine smartphone), kan jij even lekker relaxen in onze wachtruimte met een heerlijke kop koffie. We fixen je mobiele scherm terwijl je wacht. Dit duurt voor de meeste reparaties nog geen half uur!

Voor ieder probleem een reparatie

Heeft je mobiel veel pijn, of valt het mee?

  • Een klein barstje kan ook storend zijn (een papercut doet ook pijn, niet dan?)
  • Met een dikke vette barst kun je je telefoon gewoon niet meer normaal gebruiken (met twee gebroken benen loop je ook niet lekker, toch?)
  • Een depressief scherm laat zich niet veel meer zien (mobiel scherm reparatie als het scherm bevroren is, traag reageert of helemaal zwart is)

Wij hebben veel ervaring met alle bekende merken (Apple, Samsung, One + noem maar op…), maar ook minder bekende telefoons.

Zoek je telefoon hier. Staat hij er niet bij? Neem contact met ons op. Grote kans dat we hem toch voor je kunnen repareren!

Mobiel scherm reparatie Rotterdam: een uitje voor je telefoon

Met een mobiel scherm reparatie bij The Fixables in Rotterdam voelt je telefoon zich alsof hij in een kuuroord is. Wij zorgen goed voor hem! Helaas voor je smartphone, maar fijn voor jou: de behandeling duurt maximaal 30 minuten.

Direct mobiel scherm laten repareren in Rotterdam

Telefoon: 010-7602900
E-mail: rotterdam@fixables.nl

Wij repareren je mobiele scherm van maandag t/m zaterdag.

Check de openingstijden