iPhone X reparatie Amsterdam

Is het glas van je iPhone X stuk en wil je eigenlijk nog helemaal geen nieuwe telefoon? Logisch, de iPhone X is een kostbare iPhone dus laat je iPhone X repareren door The Fixables in Amsterdam. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer buiten staat met een iPhone die als nieuw is. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste schermen / glas in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken (in onze relaxte lounge met gratis wifi en koffie).

iPhoneX_White

iPhone X reparatie met garantie

Wanneer je de iPhone X laat repareren door The Fixables in Amsterdam weet je zeker dat je iPhone X wordt gerepareerd door professionals (dat is lang niet altijd het geval bij andere reparatiezaken) en dat is misschien geen slecht idee als je de nieuwwaarde van deze iPhone weet. Natuurlijk krijg je ook 90 dagen garantie op deze reparatie.

iPhone X reparatie Amsterdam – type iPhones

Of je nu een oude Apple smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van alle iPhone modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Amsterdam binnenlopen. Laat ons op professionele wijze het iPhone glas vervangen van jouw:

iPhone 5S en SE
iPhone 6, 6+, 6S en 6S+
iPhone 7 en 7+
iPhone 8 of 8+
iPhone XR en XS