iPhone reparatie Rotterdam

iphone reparatie rotterdam

The Fixables: Dé iPhone reparatieservice in Rotterdam

Krakkk! Beeldscherm kapot. En wat nu? Gelukkig is je toestel in goede handen bij The Fixables in Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in alle iPhone reparaties in Rotterdam.

Bel The Fixables in Rotterdam Kom langs

 

Waarom The Fixables?

Je device is één van je kostbaarste bezittingen. En dit respecteren we. Ons team gaat zorgvuldig om met je defecte apparaat en zullen geen onnodige kosten in rekening brengen als er iets niet te repareren is! Ja dat lees je goed: geen onderzoekskosten. Ontdek hieronder nog veel meer voordelen van The Fixables in Rotterdam:

  • Discretie staat op de eerste plaats; alle gegevens in je telefoon worden behouden – en alleen voor jou
  • 90 dagen garantie op alle iPhone onderdelen en reparaties
  • Gegarandeerd top kwaliteit onderdelen (je iPhone in originele staat houden)
  • Transparante werkwijze; we geven inzicht in kosten en houden ons strikt aan de gemaakte afspraken

 

Onze reparaties

iphone reparatie rotterdam
The Fixables voeren verschillende werkzaamheden uit voor het repareren van een iPhone. Naast het repareren van je kapotte display, zijn wij ook goed in het vervangen van accu’s, fixen van je camera of dock connector en nog veel meer. Wil je meer weten over onze reparaties? Bel nu naar 010-7602900.

Onze medewerkers hebben ook ervaring in het repareren van defecte onderdelen van overige Apple producten, zoals een iPad, en overige merken:

Staat jouw merk er niet tussen? Schrik niet. Neem contact met ons op of kom gezellig langs en we helpen je graag verder.

Woon je niet in de buurt van Rotterdam?

Bekijk hier al onze locaties.

 

Niet altijd reparaties nodig!

Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen of langs te komen wanneer je apparaat niet naar behoren werkt en gerepareerd moet worden. Maar niet in alle gevallen is dit noodzakelijk. Soms kan het ook voorkomen dat je telefoon slechts gereset moet worden of dat je een instelling kunt aanpassen waardoor hij beter werkt. Daarom hebben we een tips and tricks pagina, met de beste tips voor het beter laten functioneren van je smartphone.

Meer weten over onze diensten?

Heb je nog andere specifieke vragen over een reparatie, merk of overige zaken?

Vul ons contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.