The Fixables - Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Bussum

iPhone kapot?

Relax, The Fixables repararen iPhones en iPads snel en professioneel

We repareren alle iPhones voor je met de beste onderdelen en reparateurs. Dat doen we zo goed dat we zelfs klanten krijgen doorverwezen uit de Apple Store. Dit zijn de iPhones die we allemaal repareren:

  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 6 en 6+
  • iPhone 6S en 6S+
  • iPhone SE
  • iPhone 7 en 7+
  • iPhone 8 en 8+
  • iPhone X

Kom zonder afspraak bij ons langs en we gaan aan de slag voor je. We maken je iPhone weer als nieuw, behalve als je de behuizing is beschadigd. Die kunnen we recht buigen, maar we kunnen de krassen en butsen er niet uit halen.

iPhone reparatie Den Haag

The Fixables, de reparatiehelden die jouw iPhone of iPad fixen in Den Haag. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij namelijk binnen een half uur uitvoeren. Dit doen we in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Wij maken gebruik van de allerbeste kwaliteit onderdelen. De winkel in Den Haag aan de Grotemarktstraat 16 is onderdeel van de T-Mobile shop. We werken samen met Tmobile en maar zijn merkonafhankelijk.

Is het glas van je iPhone kapot en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe? Geen probleem, laat je iPhone fixen door The Fixables in Den Haag. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer naar buiten loopt met een smartphone of tablet in perfecte staat. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste schermen of andere onderdelen in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken (in onze relaxte lounge met gratis wifi en koffie).

Service van The Fixables Den Haag

Waarom The Fixables? Omdat wij dit allemaal onder service verstaan:
No Cure No Pay [dus geen onderzoekskosten]
De beste onderdelen [alles om je device origineel te houden]
Transparante werkwijze [geen verrassingen achteraf]
90 dagen garantie [op alle onderdelen en reparaties]
Service op het hoogste niveau [We stoppen niet voordat je tevreden bent]

Of je nu een oude  smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van meeste modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Den Haag binnenlopen. Wil je zeker weten dat we het onderdeel op voorraad hebben? Neem dan gerust even contact met ons op via  085 047 15 62

.