parallax background

iPhone laten repareren in Den Haag

Wil je je iPhone laten repareren in Den Haag? Dan ben je nu aan het juiste adres. The Fixables bieden je de mogelijkheid om langs te komen zonder afspraak in hun winkel op de Grote marktstraat 16B. Midden in het centrum, tegenover de Bijenkorf. Vanuit de Q-Park onder de Grote Marktstraat neem je uitgang D en je staat voor de T-Mobile winkel. Daar moet je zijn, want we werken dan wel samen met T-Mobile maar ook voor andere providers en merken.
 

parallax background

iPhone laten repareren in Den Haag - Klaar terwijl je wacht!

The Fixables hebben een winkel omdat ze geloven in service in een klantvriendelijke omgeving. Je iPhone is zo belangrijk voor je, die kan je niet heel lang missen. Snelheid en discretie bij de reparatie zijn dus vereisten. Hoe prettig is het dan om in een relaxte omgeving een half uurtje te wachten op de snelle en vakkundige reparatie. Onze slogan zal je dan ook echt ervaren: Relax... it's only broken!

Contact

In onze smartphone reparatiewinkels helpen we al jaren klanten met al hun problemen. Voor velen zijn we met recht hun reparatiehelden! Wil je weten hoe klanten over ons denken?

Klanten vertellen
The Fixables Den Haag