parallax background

iPhone glas vervangen Amsterdam

Is het glas van je iPhone stuk en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem, laat je iPhone glas vervangen door The Fixables in Amsterdam. We zorgen ervoor dat je binnen no time terug buiten staat met een iPhone die weer volledig in tact is. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste schermen / glas in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken(in onze relaxte lounge met gratis WiFi en koffie).
 

parallax background

iPhone glas vervangen Amsterdam – welke telefoons

Of je nu een oude Apple smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van alle iPhone modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Amsterdam binnenlopen. Laat ons op professionele wijze het iPhone glas vervangen van jouw:
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S/SE
iPhone 6
iPhone 7
iPhone 8
Wil je meer weten over het vervangen van jouw iPhone glas? Neem dan gerust contact met ons of loop vrijblijvend binnen in onze winkel in Amsterdam. Tevens voor reparaties aan smartphones van andere merken, zoals Samsung, LG, Sony Xperia en One Plus.

Benieuwd naar de prijzen? Klik hier!

iPhone reparaties

Onze service