iPhone 7 scherm reparatie Amsterdam

De beste iPhone 7 scherm reparatie van Amsterdam. Is je iPhone 7 scherm kapot? En ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem. Laat het scherm van je iPhone 7 vervangen door The Fixables in Amsterdam. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer buiten staat met een iPhone die als nieuw is. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om het scherm in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen. En we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken (in onze relaxte winkel met gratis wifi en koffie).

iphone7

iPhone 7 scherm vakkundig vervangen met garantie

Wanneer je het iPhone 7 scherm laat vervangen door The Fixables in Amsterdam weet je zeker dat je glas krijgt van de hoogste kwaliteit (dat is lang niet altijd het geval bij andere reparatie zaken) en dat je scherm vakkundig wordt geplaatst. Bij een professionele reparatie van de iPhone 7 hoort na de reparatie de vingerscanner het uiteraard weer te doen. Natuurlijk krijg je ook 90 dagen garantie op deze reparatie.

iPhone 7 scherm vervangen Amsterdam – type iPhones

Of je nu een oude Apple smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van alle iPhone modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Amsterdam binnenlopen. Laat ons op professionele wijze het iPhone glas vervangen van je iPhone 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6S, 7, 8