iPhone 6 reparatie Rotterdam

Ben je op zoek naar een snelle en vakkundige iPhone 6 reparatie in Rotterdam en hecht je ook nog eens waarde aan goede service? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij The Fixables aan het Eendrachtsplein in Rotterdam kan je terecht zonder afspraak en ben je altijd welkom.

We hebben ruime openingstijden en zijn goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer en te voet vanuit het centrum van Rotterdam.

iPhone 6 reparatie Rotterdam

Check de iPhone reparaties!

Wij fixen alle soorten iPhone 6 problemen. Of je mobiel nu in de wc gevallen is, op de stenen geknald is, of om onbekende redenen niet meer goed functioneert.

iPhone 6 reparaties
 

Wil je weten hoe wij te werk gaan?

Daar zijn wij heel open over! Als je wilt kijken hoe je telefoon gerepareerd wordt, mag dat altijd. We laten je altijd van tevoren weten wat we precies met je iPhone 6 gaan doen. Stel gerust alle vragen die je hebt.

Onze service
 

iPhone 6 reparatie Rotterdam – Klaar terwijl je wacht!

The Fixables hebben een fysieke winkel in het centrum van Rotterdam, omdat we geloven in service in een klantvriendelijke omgeving.
 

Een iPhone 6 is een kostbaar toestel dat een grote rol in het dagelijks leven speelt.

 

Effe relaxen tijdens je reparatie

Snelheid en discretie bij een reparatie zijn dus vereisten. Hoe prettig is het dan om onder het genot van een echt goede kop koffie of thee in een relaxte omgeving een half uurtje te wachten op de snelle en vakkundige reparatie. Er staat niet voor niets groot bij ons op de muur: Relax… it’s only broken!

Contact
 

In onze smartphone reparatiewinkels helpen we al jaren klanten met al hun problemen. Voor velen zijn we met recht hun reparatiehelden. Ook Zuid-Holland veroveren wij nu met onze service en kwaliteit, met onze store in Rotterdam!
 

Wil je weten hoe klanten over ons denken?

Klanten vertellen
 
iPhone 6 reparatie Rotterdam