iPhone 6 Kapot Scherm Repareren Rotterdam

 

iPhone 6 scherm repareren

iPhone 6 kapot scherm repareren Rotterdam

Zit je daar met je iPhone. Je had hem pas gekocht of je was al een tijdje aan hem gewend. Hij werkt nog wel, maar er zit een barst in het glas of het scherm loopt vast. Dat is balen. Gelukkig is er nog hoop! Je kunt je iPhone 6 scherm laten repareren bij The Fixables in Rotterdam. Op deze manier hoef je geen bakken met geld uit te geven aan een nieuw toestel en gaat je vertrouwde apparaat nog een tijd mee!

Laat je iPhone 6 repareren

Het is alleen maar een kapot scherm

Als het touchscreen van je iPhone 6 gebarsten is, dode pixels heeft, of om andere redenen niet goed meer werkt, hoef je je toestel in de meeste gevallen echt nog niet weg te doen. Vaak werkt de binnenkant namelijk nog hartstikke goed. Het is wel handig om het scherm te laten maken door iemand die dat vaker gedaan heeft.

Bij The Fixables kennen we de iPhone van binnen en buiten.

Door onze ervaring kunnen we jouw scherm meestal binnen 30 minuten voor je repareren. En in de tussentijd neem je gewoon lekker een kop koffie of thee, terwijl je gebruik maakt van onze gratis WiFi. Zo kost het voor jou bijna geen tijd en loop je zo de deur weer uit met je eigen stralende iPhone 6.

iPhone 6 scherm repareren… en een beetje meer

Bij The Fixables willen we natuurlijk dat je helemaal tevreden bent met je reparatie. Daarom doen we graag iets extra’s voor jou en je smartphone. We geven je bijvoorbeeld graag tips over hoe je nog meer van je iPhone 6 kunt genieten. Bijvoorbeeld over hoe je de accuduur van je toestel kunt verlengen of hoe je hem kan opschonen als je geen ruimte meer hebt. Twijfel dus niet om contact op te nemen met The Fixables. Niet alleen voor een scherm reparatie, maar ook voor al je vragen over je iPhone 6.

Naar contactformulier