iPhone 5S glas vervangen Rotterdam

Is het glas van je iPhone 5S stuk en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem, laat je iPhone 5S glas vervangen door The Fixables in Rotterdam.Wij zorgen ervoor dat je heel snel weer met een goed werkende iPhone 5S op pad kunt. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om het scherm in minder dan een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken (in onze relaxte lounge met gratis wifi en koffie).

iPhone 5s reparatie Rotterdam

iPhone 5S glas vakkundig vervangen met garantie

Wanneer je het iPhone 5S glas laat vervangen door The Fixables in Rotterdam weet je zeker dat je nog heel lang kan genieten van je iPhone 5S. We werken namelijk met de beste onderdelen die we kunnen krijgen. Apple verkoopt aan niemand z’n onderdelen, dus voor ons zijn alleen gelijkwaardige onderdelen de standaard. Je krijgt overigens gewoon 90 dagen garantie op het onderdeel en op de reparatie.

iPhone 5S glas vervangen Rotterdam – type iPhones

Of je nu een iPhone 4 of iPhone 6+ hebt, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van alle iPhone modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Rotterdam aan het Eendrachtsplein binnenlopen. Laat ons op professionele wijze het iPhone glas vervangen van jouw:

iPhone 4
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6+