iPhone 5 scherm repareren Rotterdam

 

iPhone 5 kapot scherm laten maken

iPhone 5 scherm repareren rotterdamDat is zonde van die iPhone 5. Het ene moment werkt hij nog perfect en het volgende moment heb je een probleem met het scherm. Gelukkig kan je voor alle soorten iPhone 5 scherm reparaties terecht bij The Fixables in Rotterdam. Of het scherm nu vastloopt, het glas gebarsten is of dat er een probleem is met de weergave, onze specialisten hebben je touchscreen zo gefixt!

Een kapot scherm is niet het einde

Een kapot of slecht werkend iPhone touchscreen betekent niet per definitie het einde voor je telefoon. Een barst in het glas, dode pixels op je beeld, of andere problemen met de werking van je scherm: in veel gevallen is dit eenvoudig te verhelpen. Ook al zijn er problemen met de buitenkant, de binnenkant van je iPhone 5 werkt meestal nog heel goed. Daarom kun je er beter voor kiezen om je scherm te laten repareren dan om een heel nieuw apparaat te kopen.

The Fixables weten als de beste hoe een iPhone werkt, van binnen en aan de buitenkant. Daarom kunnen wij de meeste iPhone schermen in minder dan 30 minuten weer helemaal netjes maken. Lang wachten is dus helemaal niet nodig. Intussen kun je in onze winkel lekker ontspannen met een kop thee of koffie onder het genot van gratis WiFi.

Voor je het weet sta je alweer buiten met je eigen iPhone 5: met een scherm zo mooi als toen je hem net kocht.

 

iPhone 5 touchscreen reparatie… met iets extra’s

Wij doen er bij The Fixables alles aan om ervoor te zorgen dat jij blij bent met je telefoon scherm reparatie. Daarom hebben wij bijvoorbeeld een 90 dagen garantie op de gebruikte onderdelen en de arbeidskosten. Ook in het enkele geval dat je telefoon toch niet te repareren is, hoef je natuurlijk niets te betalen. Neem dus voor alle problemen met je iPhone 5 touchscreen contact met ons op. The Fixables staan voor je klaar.