parallax background

iPhone 4 reparatie Rotterdam

Ben je op zoek naar een snelle en professionele iPhone 4 of 4S reparatie in Rotterdam? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. The Fixables aan het Eendrachtsplein in Rotterdam, daar moet je zijn! Daar kan je terecht zonder afspraak. Ruime openingstijden en goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer en te voet vanuit het winkelcentrum. Het gezelligste repaircafé van Rotterdam.
 

parallax background

iPhone reparatie Rotterdam - Klaar terwijl je wacht!

The Fixables hebben een winkel omdat we geloven in service in een klantvriendelijke omgeving. Een iPhone is inmiddels erg belangrijk geworden en wil je dus niet heel lang missen. Zelfs de iPhone 4 is nog steeds een veel gebruikt toestel. Snelheid en discretie bij een reparatie zijn dus vereisten. Hoe prettig is het dan om onder het genot van een echt goede kop koffie of thee in een relaxte omgeving een half uurtje te wachten op de snelle en vakkundige reparatie. Er staat niet voor niets groot bij ons op de muur: Relax... it's only broken!

Contact

In onze smartphone reparatiewinkels helpen we al jaren klanten met al hun problemen. Voor velen zijn we met recht hun reparatiehelden! Wil je weten hoe klanten over ons denken?

Klanten vertellen
The Fixables Rotterdam