iPad scherm repareren Rotterdam

 

iPad scherm repareren RotterdamSnelle en betrouwbare reparaties

Je iPad snel en goed gerepareerd. De reparatie van een Apple product is lastig om zelf uit te voeren. Het is behoorlijk vervelend als je iPad defect raakt. Zeker omdat een iPad, maar ook een iPhone of een Mac, onmisbaar is voor veel mensen.

Bij The Fixables kan je eenvoudig een afspraak inplannen. Tijdens openingstijden kan je ook gewoon binnen komen lopen!

iPad scherm repareren Rotterdam met originele onderdelen

The Fixables gebruiken voor het repareren van je iPad of andere Apple product uitsluitend originele onderdelen. En dat doen we snel! Grote kans dat de reparatie klaar is terwijl je wacht.

Indien nodig kan je het apparaat ook naar ons verzenden. Na de reparatie zullen we de iPad weer retour zenden met natuurlijk een track & trace mogelijkheid.

Al onze monteurs hebben jaren ervaring in het repareren van Apple apparaten, hierdoor is het kennisniveau erg hoog en hebben we het probleem zo gevonden. Buiten de Apple producten kan je natuurlijk ook bij The Fixables terecht met andere apparaten, zoals de Samsung.

Schade is vaak verzekerd

Check of de schade verzekerd is. iPad laten vallen in huis? Of misschien is hij plotseling, terwijl je ontspannen een filmpje aan het kijken was in bad, kopje onder gegaan.

Vaak dekt je inboedelverzekering deze schade voor je, alleen heel veel mensen weten dit niet.

 

Wordt mijn iPhone, iPad, iPod of Mac reparatie vergoed?

Zal de reparatie aan mijn iPad vergoed worden? Dat is vast de vraag die nu het eerste in je opkomt. Je kunt altijd contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij en uitleggen wat er is gebeurd. Ze kunnen vaak dan direct zeggen of de schade gedekt zal worden.

Mijn verzekering vraagt om een offerte

Er wordt om een offerte gevraagd door mijn verzekering! Het is tegenwoordig heel normaal dat maatschappijen een offerte vragen voordat ze akkoord geven om te repareren. Als dit het geval is, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je vaak per mail een offerte opsturen voor je iPad reparatie. Of klik op onderstaande button voor een offerte aanvraag:
Offerte aanvragen

Die offerte kun je dan weer doorsturen naar je verzekeraar, zodat deze akkoord kan geven.

Indien je de reparatie bij ons laat doen krijg je na afloop de officiële factuur. De verzekeraar kan hier om vragen ter controle.

 

Direct iPad scherm laten repareren Rotterdam

Kom naar het Eendrachtsplein 16 in hartje Rotterdam, bel  010-7602900, of mail rotterdam@thefixables.nl