iPad scherm reparatie Rotterdam

 

iPad scherm laten repareren bij The Fixables

iPad scherm reparatie RotterdamBoem! Daar ligt je iPad zomaar op de grond. O nee toch, er zit een barst in het scherm! Wees gerust: dit is niet het einde van je iPad. Want voor een iPad scherm reparatie in Rotterdam ben je bij The Fixables aan het juiste adres!

Wij hebben veel ervaring met het repareren van schermen van alle soorten iPads:

  • iPad 2, 3 en 4
  • iPad mini 1, 2 en 3
  • iPad Air en Air 2

Niet alleen kunnen wij iPads repareren met een gebarsten scherm, maar ook:

  • iPads waarvan het touchscreen niet goed meer reageert
  • iPads met strepen in het scherm
  • iPads met andere displayproblemen (onderzoeken wij gratis!)

Voor een iPad scherm reparatie in Rotterdam ben je bij The Fixables dus altijd aan het juiste adres!

Daarnaast zijn The Fixables ook gespecialiseerd in het repareren van smartphones en andere apparaten van diverse merken. Bekijk hier onze reparatieservices.

90 dagen garantie op iPad scherm reparatie Rotterdam

Wij weten waar we mee bezig zijn. Omdat onze specialisten in Rotterdam zulke ruime ervaring hebben met iPad scherm reparaties, kunnen wij garanderen dat jouw display na reparatie weer helemaal naar behoren werkt! Daarom krijg je 90 dagen garantie op onderdelen én arbeidskosten. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je tevreden bent met de reparatie!

iPad display verzekeren voor slechts 2 euro per maandiPad scherm reparatie Rotterdam

Het liefst wil je natuurlijk voorkomen dat je veel geld kwijt bent aan een iPad scherm reparatie. Daarom kan je bij ons je iPad display verzekeren voor bijna niks! Voor 2 euro per maand worden alle reparaties aan je iPad scherm in Rotterdam vergoed. Als je je iPad dan (nog eens) laat vallen, of het touchscreen om een andere reden niet meer goed werkt, hoef je helemaal niets te betalen voor de reparatie!

iPad scherm laten maken binnen een half uur

Wij kunnen de meeste iPad schermen repareren binnen een half uur! iPad scherm kapot? Loop gewoon even binnen bij The Fixables in Rotterdam. Je bent zo weer buiten met je eigen vertrouwde iPad, met een mooi scherm dat weer helemaal goed werkt!

Vragen? Je kunt ook altijd even contact opnemen via 010-7602900 of rotterdam@thefixables.nl