iPad reparatie Rotterdam

iPad reparatie RotterdamZoek je een snelle en professionele mogelijkheid voor je iPad reparatie Rotterdam? Gevonden! Bij The Fixables kun je gewoon langskomen in de winkel zonder afspraak. Kom binnen aan het Eendrachtsplein 16 Rotterdam. Wij fixen je iPad!

Wat kost een iPad reparatie?

Dat ligt er natuurlijk aan wat er precies aan de hand is met je Apple tablet. En ook om wat voor iPad het gaat. Want niet alle materialen kosten even veel voor iedere soort iPad.

Voor nieuwere modellen zijn de onderdelen soms iets duurder dan voor oudere modellen.

Een nieuw touchscreen voor een iPad 2, 3 of 4 is bijvoorbeeld goedkoper dan een nieuw touchscreen voor de iPad mini. Maar aan de andere kant is het fixen van de headphone-ingang of de wifi weer goedkoper voor de mini dan voor de iPad 2, 3, of 4, omdat dat minder werk vraagt.

 

Bekijk alle prijzen:

Prijzen iPad reparaties

En dit krijg je ervoor:

Onze service

iPad reparatie Rotterdam – Welke reparaties zijn mogelijk?

Er kunnen verschillende dingen fout gaan met je iPad, zoals:

  • Het touchscreen gaat kapot
  • Je hebt strepen of een scheur in het beeld (LCD-scherm)
  • Je apparaat laadt niet meer op
  • Het geluid kan niet meer harder of zachter gezet worden
  • De aansluiting van de headphone werkt niet meer
  • Het wifi-bereik is slecht
  • Of je hebt een ander probleem met je device

Neem contact op met de Fixables om het op te lossen!

Contact

Wanneer krijg ik mijn iPad weer terug?

De meeste reparaties kunnen The Fixables binnen 30 minuten uitvoeren. iPads zitten wat complexer in elkaar dan de gemiddelde smartphone of tablet. Daarom hebben we voor deze reparaties meestal tussen de 45 en 90 minuten nodig.

Je kunt ervoor kiezen te wachten tot we klaar zijn in onze chille shop, met een leendevice op schoot en een kop koffie in de hand. Duurt het je toch te lang? Dan kun je ervoor kiezen om lekker rond te struinen in het centrum van Rotterdam, of we spreken af dat je hem later op komt halen. Wat voor jou uitkomt!