parallax background

iPad glas vervangen Amsterdam

Is het glas van je iPad beschadigd? Dat hoeft zeker geen reden te zijn om hem weg te gooien. Laat het iPad glas vervangen door The Fixables Amsterdam, de specialisten in het repareren van iPads en andere tablets. Door het plaatsen van nieuw glas (touchscreen) ziet je iPad er weer als nieuw uit en kun je er weer een lange tijd probleemloos van genieten. Deze veelvoorkomende reparatie kunnen we doorgaans snel uitvoeren en de kosten van het vervangen van het glas zijn aanzienlijk lager dan de kosten van het aanschaffen van een nieuwe iPad. We gebruiken bij het vervangen alleen schermen van de beste kwaliteit (dat is lang niet overal het geval, pas op voor goedkope namaak) en je krijgt negentig dagen garantie op elke reparatie.
 

parallax background

iPad glas vervangen – locatie

Wanneer je het iPad glas wilt laten vervangen, kun je deze ter reparatie aanbieden in onze winkel aan de Rijnstraat 165 in Amsterdam. We vervangen het glas terwijl je wacht. Om het wachten een stuk aangenamer te maken, hebben we een mooie lounge ingericht waar je gebruik kunt maken van ons snelle WiFi netwerk en waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie. Mocht je willen internetten, maar geen ander apparaat bij je hebben, dan kan je bij ons een tablet lenen.
Heb je vragen over het vervangen van het glas van jouw iPad of wil je het apparaat ter reparatie aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op of loop vrijblijvend binnen in onze winkel in Amsterdam.

Benieuwd naar de prijzen? Klik hier!

iPad reparaties

Onze service