Huawei reparatie

 

Huawei reparatie binnen en buiten garantie.Service-Center-Huawei

Heb je een fraai toestel van het merk Huawei en er is iets mis mee, dan is dat balen natuurlijk. Hoe geweldig is het dat je daar heel snel een oplossing voor kan vinden. The Fixables zijn er dan voor je. Zowel voor problemen die onder de garantie van Huawei vallen als problemen die buiten de garantie vallen. Een defect scherm is namelijk in veel gevallen geen garantie maar wel bijzonder vervelend. Het liefst heb je je toestel snel weer in originele staat en bij voorkeur met al je gegevens er nog in. The Fixables is een geautoriseerd service center voor Huawei (Rotterdam, Utrecht en Bussum) en dus het juiste adres voor deze reparatie. Tevens zorgen we er voor dat je gegevens niet verloren gaan (dat is wel zo als je je toestel zou opsturen). Je kan zonder afspraak onze winkels in Rotterdam, Utrecht en Bussum binnenlopen en we gaan direct voor je aan de slag. Check onze werkwijze

 

De beste service voor Huawei

Een betrouwbaar adres met een goede service en originele onderdelen. Dat is natuurlijk wat je zoekt voor je Huawei toestel. Omdat we officieel service partner zijn van Huawei maken we gebruik van uitsluitend originele onderdelen en volgen we de protocollen die door Huawei zijn opgesteld. Wij bepalen of iets wel of niet in de garantie valt van Huawei. Dat doen we altijd vanuit onze opvatting over service. The Fixables staan namelijk voor de beste service. Één van de redenen waarom Huawei expliciet voor The Fixables heeft gekozen.

The Fixables namelijk weten als de beste hoe een toestel van Huawei werkt, van binnen en aan de buitenkant. Daarom kunnen zij de meeste Huawei reparaties binnen een uur voor elkaar krijgen. Lang wachten is dus helemaal niet nodig. Intussen kun je in onze winkel lekker ontspannen met een kop thee of koffie onder het genot van gratis WiFi.

Huawei reparatie door The Fixables… net dat beetje extra

Wij doen er bij The Fixables alles aan om ervoor te zorgen dat jij blij bent met je telefoonreparatie. Daarom hebben wij bijvoorbeeld een 90 dagen garantie op de gebruikte onderdelen en de arbeidskosten. Ook in het enkele geval dat je telefoon toch niet te repareren is, hoef je natuurlijk niets te betalen (behalve bij waterschade). Neem dus voor alle problemen met je Huawei toestel contact met ons op of kom gewoon langs in de winkel. The Fixables staan voor je klaar.

 

Prijzen Huawei reparaties