Huawei reparatie Rotterdam

 

Huawei reparatie binnen en buiten garantie.huawei-Service-TheFixables-Rotterdam

Heb je een fraai toestel van het merk Huawei en is er onverhoopt iets mis mee, dan is dat bijzonder vervelend natuurlijk. Hoe geweldig is het dat je daar heel snel een oplossing voor kan vinden. The Fixables Rotterdam zijn er dan voor je. Zowel voor problemen die onder de garantie van Huawei vallen als problemen die buiten de garantie vallen. Een defect scherm is namelijk in veel gevallen geen garantie maar wel heel vervelend. Het liefst heb je je toestel snel weer in originele staat en bij voorkeur natuurlijk met al je gegevens er nog in. The Fixables Rotterdam is een geautoriseerd service center voor Huawei en dus het juiste adres voor deze reparatie. Tevens zorgen we er voor dat je gegevens niet verloren gaan (dat is wel zo als je je toestel opstuurt). Voor reparaties buiten garantie kan je onze winkel op het Eendrachtsplein 16  binnen lopen en we gaan direct voor je aan de slag mits we de onderdelen in huis hebben. Check onze werkwijze

 

De beste service voor Huawei

Een betrouwbaar adres met een goede service en originele onderdelen. Dat is natuurlijk wat je zoekt voor je Huawei toestel. Omdat we officieel service partner zijn van Huawei maken we gebruik van uitsluitend originele onderdelen en volgen we de protocollen die door Huawei zijn opgesteld. Wij bepalen of iets wel of niet in de garantie valt van Huawei. Dat doen we altijd vanuit onze opvatting over service. The Fixables staan namelijk voor de beste service. Één van de redenen waarom Huawei expliciet voor ons heeft gekozen.

The Fixables weten als de beste hoe een toestel van Huawei werkt, van binnen en aan de buitenkant. Daarom kunnen wij de meeste Huawei reparaties binnen een uur voor elkaar krijgen. Lang wachten is dus helemaal niet nodig. Intussen kun je in onze winkel lekker ontspannen met een kop thee of koffie onder het genot van gratis WiFi.

Huawei reparatie Rotterdam… net dat beetje extra

Wij doen er bij The Fixables alles aan om ervoor te zorgen dat jij blij bent met je telefoonreparatie. Daarom hebben wij bijvoorbeeld een 90 dagen garantie op de gebruikte onderdelen en de arbeidskosten. Ook in het enkele geval dat je telefoon toch niet te repareren is, hoef je natuurlijk niets te betalen. Neem dus voor alle problemen met je Huawei toestel contact met ons op. The Fixables Rotterdam staan voor je klaar.

 

Prijzen Huawei reparaties