We FIXEN snel, professioneel

en bijna alle merken

Check onze prijzen

Apple, Huawei, Samsung, One Plus

Relax...

Check onze service

No Cure No Pay

90 dagen garantie

De beste onderdelen

Transparante werkwijze

OPO_medium
Huawai_medium

Smartphone en tablet reparatieservice

The Fixables repararen bijna alle merken smartphones snel en professioneel. Apple, Samsung, Huawei, One Plus, LG en Sony toestellen zijn bij ons welkom. Gaat het om een gebarsten display, een defect oplaadpunt, een waterschade of iets anders? Dan staan The Fixables klaar om je te helpen. Wij bieden de hoogste kwaliteit van reparaties en service.


Klik hier voor de prijzen

The Fixables werken samen met Huawei

Heb je een fraai toestel van het merk Huawei en er is iets mis mee, dan is dat balen natuurlijk. Hoe geweldig is het dat je daar heel snel een oplossing voor kan vinden. The Fixables zijn er dan voor je. Zowel voor problemen die onder de garantie van Huawei vallen als problemen die buiten de garantie vallen. Een defect scherm is namelijk in veel gevallen geen garantie maar wel bijzonder vervelend. Het liefst heb je je toestel snel weer in originele staat en bij voorkeur met al je gegevens er nog in. The Fixables is een geautoriseerd service center voor Huawei (Rotterdam, Utrecht en Bussum) en dus het juiste adres voor deze reparatie. Tevens zorgen we er voor dat je gegevens niet verloren gaan. Neem contact op met één van de geauthoriseerde filialen en maak een afspraak. Check onze werkwijze


Klik hier voor de prijzen Maak een afspraak

Geef je smartphone een 2e leven

Zit je toestel onder de krassen en overweeg je een nieuwe te kopen, dan is een skin een voordelige en fraaie oplossing.


Dskinz
parallax background

Klanten delen hun ervaring met The Fixables

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden? Begrijpelijk. Want je laat je dure smartphone of tablet toch niet door de eerste de beste repareren? Het gaat om vertrouwen. En dat willen we graag door middel van onze beoordelingen bouwen. We lezen uiteindelijk ook graag jouw feedback.


Reviews

"What happened to your device before we Fixed it?"

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

parallax background

Wij zijn The Fixables

The Fixables, de reparatiehelden die jouw kapotte smartphone of tablet gaan fixen. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij binnen een half uur uitvoeren. Dit gebeurt in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen.

parallax background

Accesoires en gadgets

The Fixables repareren niet alleen, maar staan ook klaar om adviezen te geven over hoe je het beste je device kan beschermen. Tevens houden we je op de hoogte van de nieuwste en leukste gadgets. Dus zoek je een te gek cadeau of ben je zelf helemaal gek van gadgets, check dan ons aanbod.

Assortiment gadgets en accesoires