Galaxy S6 scherm reparatie Rotterdam

Kom voor je Galaxy S6 scherm reparatie Rotterdam naar de Fixables, in het centrum van Rotterdam!
Galaxy S6 scherm reparatie Rotterdam

Laat je Samsung phone repareren bij The Fixables

Tik, swype, bel, BOEM. Daar gaat het scherm van je Galaxy S6.

Contact The Fixables Rotterdam

Kijken bij je scherm reparatie

Kijk gerust toe terwijl wij je Galaxy S6 scherm reparatie uitvoeren. We vinden het belangrijk dat het voor jou duidelijk is wat er met je telefoon gebeurt als je die aan ons afgeeft om het scherm te laten maken. Ook na de reparatie houden wij jou en je mobiel graag tevreden.

Screen repair van andere Samsung Galaxy types

The Fixables krijgen wekelijks te maken met reparaties van verschillende Samsung Galaxy devices. We fixen niet alleen het scherm van je Galaxy S6 of S6 Edge, maar ook van andere Samsung modellen. Bijvoorbeeld:

  • Galaxy S7 en S7 Edge
  • Galaxy S5
  • Andere Samsung phones en Samsung Note

 

Leuke Galaxy S6 tips voor als je scherm weer gemaakt is

Nadat je je Galaxy beeldscherm hebt laten repareren bij The Fixables, kun je weer volop genieten van je Samsung. Een paar handige weetjes over je scherm:

  1. Schermindeling aanpassen: tik op een lege plek op je homescreen en kies vervolgens de optie ‘schermraster’. Nu kun je apps en widgets toevoegen of verwijderen. Bovendien kun je het formaat van de icoontjes aanpassen, om optimaal van je beeld te kunnen genieten.
  2. Snel de wereld om je heen op je mooie gerepareerde scherm hebben? Druk twee keer achter elkaar op je homeknop en de camera-app wordt direct gestart.
  3. Heb je een S6 Edge? Dan kun je heel eenvoudig een RSS feed tonen op de schermrand. Ga naar Instellingen > Edge Screen > Informatiestroom > Feeds beheren. Nu kan je elke pixel van je pas gefixte scherm optimaal benutten!

 

Contact opnemen voor je Galaxy S6 scherm reparatie Rotterdam

The Fixables is het adres voor je Galaxy S6 scherm reparatie in Rotterdam! Je vindt ons aan het Eendrachtsplein 16, niet veel meer dan 10 stappen verwijderd van metrostation Eendrachtsplein.

Breng ons je Samsung Galaxy voor reparatie van maandag tot en met zaterdag!

Bewaren