Macbook reparatie Utrecht: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Heb jij een MacBook (Pro / Air) en heeft die een reparatie nodig? Voor jouw Macbook reparatie Utrecht zit je bij The Fixables goed. Heb jij een MacBook waterschade reparatie nodig? Onze reparatie helden fixen het. Ook fixen wij jouw MacBook schermreparatie en regelen we het vervangen van je MacBook accu. Jouw Mac reparatie is bij ons vaak dezelfde dag nog gefixt. Wandel binnen zonder afspraak! In Utrecht vind je ons aan de Voor Clarenburg 14, midden in het centrum en vlakbij het treinstation. 

Macbook reparatie Utrecht

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw MacBook reparatie in Utrecht, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebechrijving
Openingstijden

Kies jouw Macbook reparatie in Utrecht voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze vanaf prijzen voor een MacBook reparatie Utrecht

De vanaf prijzen van de meest voorkomende MacBook problemen en reparaties in Utrecht kun je hier vinden.

Voor iedere reparatie zullen we eerst een prijsopgave geven omdat er veel verschillen bestaan tussen de modellen in MacBooks. Dus neem altijd vooraf even met ons op of kom langs! Hieronder vind je ter referentie een overzicht van de vanaf prijzen van een selectie van de reparaties die wij uitvoeren.

prijzen
Gebarsten glas vervangen Macbook pro: vanaf €150
Display vervangen Macbook Pro Retina: vanaf €550
Vervang batterij: vanaf €89
Harddisk- en softwarerecovery: vanaf €49
Uitbreiding werkgeheugen: vanaf €49
Vervangen Harddisk HDD: vanaf €100
Vervangen Harddisk SDD: vanaf €150

Onze service opties voor jouw MacBook reparatie in Utrecht

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw MacBook zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden in Utrecht. Wij bieden diverse opties afhankelijk van de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Macbook reparatie Utrecht: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Dat programma’s steeds beter worden is natuurlijk mooi, maar er zit een keerzijde aan. Betere programma’s vragen meer werkgeheugen. 

Dit betekent dat je Macbook na verloop van tijd misschien minder goed kan bijbenen. De software wordt zwaarder, maar je werkgeheugen blijft hetzelfde. 

Hoe weet je nu of je werkgeheugen voldoende is? Je kunt het bij Macbook zelf checken:

Kijk bij ‘activiteitenweergave’ → ‘geheugen’ → ‘geheugendruk’.

  • Groen: Werkgeheugen is goed.
  • Geel betekent dat het kantje boord is. 
  • Rood betekent dat je Mac meer werkgeheugen nodig heeft.

Ongeacht wat je Macbook je zegt, je kunt natuurlijk ook zelf vinden dat je programma’s sneller en beter kunnen draaien dan ze doen. Meer werkgeheugen is dan een goede uitkomst.

Waar je je Macbook ook voor gebruikt, je toetsenbord is een essentieel onderdeel ervan. Je hebt misschien niet door hoe vaak je de knoppen indrukt, maar je toetsen krijgen aardig wat te verduren. Dit kan leiden tot niet-werkende knoppen of dat toetsen slijten. 

Relax, we zetten er in no-time weer een nieuw toetsenbord voor je op. Kun jij weer schrijven en typen wat je wilt! 

Heb je de laatste tijd vage foutmeldingen? Staan documenten niet meer op hun plek, of zijn ze hernoemd of verwijderd? Dat klinkt als een probleem met de harde schijf. Als je dit vermoedt, kun je je device beter even langsbrengen bij onze The Fixables store. We kijken samen wat er precies aan de hand is en als je harde schijf echt kapot is, zetten we er zo een nieuwe voor je in. 

Veelgestelde vragen over een Macbook reparatie Utrecht

We beantwoorden al jouw vragen

Als je Macbook een beschadiging heeft, is dit meestal wel simpel op te lossen. Onze reparaties zijn meestal binnen een uur gereed en zo’n gerepareerde Macbook zal het een hele tijd weer goed doen. 

Dus ja, repareren goed samen te vatten met ‘weinig tijd, kleine moeite, veel impact.’

Hiervoor is onze no cure no pay garantie in het leven geroepen. We willen dat iedereen erop kan rekenen dat hun MacBook bij ons in goede handen is, als wij niet kunnen doen wat we beloven is dat rot, we hoeven hier dan geen geld voor. 

Om de grote tijdsinvestering en relatief lage slaagkans geldt deze regel niet voor reparaties van waterschade

Ja hoor. Onze reparaties zijn altijd voor apparaten die onze klanten dierbaar zijn, we willen jullie het vertrouwen geven dat je MacBook bij ons in goede handen is. 

Hier zijn de garanties waar jij op kunt rekenen:

✔ Deskundig advies en -onderzoek, gratis en vrijblijvend, ook als je geen reparatie aangaat. 

✔ Bij elke reparatie op waterschade fixen na: no cure, no pay

✔ Uitsluitend gebruik van top kwaliteit onderdelen voor jouw reparatie..

✔ Gaan wij over de afgesproken reparatieprijs? Dan betalen wij het verschil.

✔ 6 maanden garantie op je reparatie.

Daarbij komt ook nog dat we pas stoppen met werken als jij tevreden bent. Als er nog iets aan scheelt, wat dan ook, laat het ons weten, we helpen je verder! 

De meest logische reden is dat een MacBook reparatie goedkoper is dan een nieuwe kopen. Een kleine fix, misschien een upgrade en je computer is zo goed als nieuw en kan er weer helemaal tegenaan. 

MacBooks die het goed doen zijn ook nog een redelijk bedrag waard. Mocht je dus een nieuwe computer op het oog hebben, kun je jouw MacBook verkopen en alvast een deel van je nieuwe computer bekostigen!

Wat moet er gefixt worden? Welke MacBook heb je? Allemaal zaken die invloed hebben op wat jij uiteindelijk betaalt. Om je een beeld te geven heb je hier het overzicht.

Moeten we een onderdeel van je computer vervangen, dan duurt het meestal niet te lang. Denk hierbij aan het switchen van je batterij, beeldscherm of toetsenbord. Bij gevallen van data terughalen of het proberen te repareren van waterschade duurt de reparatie langer.