Macbook reparatie Bussum: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Ben jij op zoek naar een MacBook reparatie Bussum?  Dan ben je bij The Fixables aan het juiste adres. Niet alleen repareren wij jouw iPhone, maar ook regelen wij deskundige MacBoook scherm reparaties. Onze reparatie helden vervangen zonder moeite jouw MacBook accu. Heb jij water over je MacBook laten vallen? Relax… ook waterschade reparaties fixen wij! Voor al je vragen of advies ben je welkom zonder afspraak bij onze store. Onze store staat aan de Kapelstraat nummer 3. 

Macbook reparatie Bussum

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Kies jouw Macbook reparatie Bussum voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze vanaf prijzen voor jouw MacBook reparatie Bussum

De vanaf prijzen van de meest voorkomende MacBook problemen en reparaties kun je hier vinden.

Voor iedere reparatie zullen we eerst een prijsopgave geven omdat er veel verschillen bestaan tussen de modellen. Dus neem altijd vooraf even met ons op of kom langs! Hieronder vind je ter referentie een overzicht van de vanaf prijzen van een selectie van de reparaties die wij uitvoeren.

prijzen
Gebarsten glas vervangen Macbook pro: vanaf €150
Display vervangen Macbook Pro Retina: vanaf €550
Vervang batterij: vanaf €89
Harddisk- en softwarerecovery: vanaf €49
Uitbreiding werkgeheugen: vanaf €49
Vervangen Harddisk HDD: vanaf €100
Vervangen Harddisk SDD: vanaf €150

Onze service opties voor jouw MacBook reparatie Bussum

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Macbook reparatie Bussum: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Vooruitgang is niet te stoppen, gelukkig maar! Een nadeel is wel dat jouw Macbook steeds harder moet werken om de programma’s goed te kunnen draaien. Uiteindelijk push je je laptop wel naar de limieten van zijn werkgeheugen. 

Je kunt trouwens checken of je Macbook van mening is dat ‘ie misschien meer werkgeheugen nodig heeft, check het zelf! Ga naar ‘activiteitenweergave’, ‘geheugen’ en dan ‘geheugendruk’. 

Je ziet dan een kleur: 

  • Groen: Werkgeheugen is oké.
  • Geel betekent dat je op de grens zit, meer werkgeheugen is handig.
  • Rood betekent dat je device meer werkgeheugen nodig heeft.

Maar goed, jij hoeft natuurlijk niks laten afhangen van de test. Als jij denkt dat je Mac een boost kan gebruiken qua werkgeheugen om je programma’s wat beter te laten draaien kan je dit gewoon doen. The Fixables kunnen je erbij helpen! 

Je denkt er niet bij na, maar je toetsenbord wordt vele duizenden keren ingedrukt. Elk e-mailtje, zoekopdracht, wat dan ook gebruik je je toetsenbord voor. Na een aantal jaren kan het dan zijn dat de toetsen slijten of er ineens af vallen. 

Paniek?! Nee, natuurlijk niet. We hebben toetsenborden voor je op voorraad. 

Het vervangen van je toetsenbord duurt vaak niet lang, je kunt erop wachten! 

Een beschadigde harde schijf is te herkennen aan een aantal symptomen. Als je Macbook op random momenten crasht, documenten verplaatst, of leeg gehaald zijn of ineens een andere naam hebben gekregen. Rare foutmeldingen die je niet veel hoeven te zeggen kunnen ook een voorbeeld zijn. 

Dus, wat nu? 

Een harde schijf is wel het belangrijkste onderdeel van je computer. Als deze beschadigd is, kunnen we hem het beste vervangen. Gelukkig kunnen we zowel HDD als SSD schijven voor je vervangen. 

Veelgestelde vragen over een Macbook reparatie Bussum

We beantwoorden al jouw vragen

Als je Mac nog goed te gebruiken zal zijn na de opknapbeurt, loont het altijd om je device te repareren. Een fix hier en daar en je Macbook is weer voor jaren klaar. 

We hebben garanties die dan in werking treden. Voor alle reparaties op waterschade na geldt er no cure no pay als de reparatie niet volbracht kan worden. 

Voor gevallen van waterschade wordt de prijs naar beneden gehaald naar €100 voor de manuren die erin zitten.

Je zal inmiddels wel weten dat we garanties erg belangrijk vinden. Goede service is voor ons net zo belangrijk als reparatieskills. Het zorgt ervoor dat je klant net even iets extra’s kunt bieden, dat doen wij graag.

Hier ons overzicht:

✔ Deskundig advies en -onderzoek, geheel gratis, voor iedereen. 

No cure, no pay voor alle reparaties op die van waterschade na. 

✔ We gebruiken alleen de beste onderdelen voor jouw reparatie.  

✔ We spreken een prijs af en jij betaalt geen cent meer, we gaan nog wel eens over de prijs heen, maar wij dekken het verschil. Wel zo eerlijk. 

✔ 6 maanden garantie op jouw reparatie

We stoppen pas met werken als jij tevreden bent. Als er iets niet oké is of je nog vragen hebt is dat geen probleem. Laat het ons weten, we zullen naar een oplossing zoeken. 

Het kopen van een Macbook is nooit goedkoop en je wilt vast het meeste uit je investering halen. Een reparatie zit je nooit op te wachten, natuurlijk, maar het kan ervoor zorgen dat je Mac weer klaar is voor jaren gebruik. 

Was het kapotgaan van je computer het moment dat je wist dat je toe bent aan een nieuwe? Dat kan, we zouden je aanraden je laptop alsnog te laten fixen! Refurbished computers, vooral Macbooks, zijn erg populair.

Veel mensen hebben het geld niet voor (over) om een Macbook nieuw te kopen, dus kun jij iemand verblijden met jouw oude Macbook. Zij een mooie Macbook, jij winst gemaakt over de reparatie. Win-win, toch? 

De prijs van reparaties ligt aan de model Macbook dat je hebt en waarvoor wij aan de slag gaan. We hebben hier een overzicht voor je van onze meest voorkomende reparaties. 

Dat is wederom afhankelijk van wat er gefixt moet worden. Vervangen wij een onderdeel van je Macbook, bijvoorbeeld je scherm? Reken dan op een korte duur, binnen een uur gereed. 

Waterschade en data recovery duren veel langer, hier hoef je niet op te wachten, we laten je weten hoe lang wij denken dat je reparatie zal duren.