Laptop reparatie Utrecht: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Laptop defect? The Fixables Utrecht fixt jouw telefoon, maar we zijn ook heel goed in het maken van laptops. Moet jij jouw laptop laten repareren? Kom eens bij ons langs en dan zorgen wij ervoor dat jij jouw geliefde laptop weer zo goed als nieuw is!

Laptop reparatie Utrecht

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Kies jouw laptop reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Laptop reparatie Utrecht: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je werkgeheugen, ook wel RAM genoemd, bepaalt hoeveel je laptop op een bepaald moment kan gebruiken. Werk je met zware programma’s zoals videobewerking of hou je van games? Dan is het vergroten van je werkgeheugen helemaal geen slecht idee.

Wil je gewoon dat je laptop wat sneller draait? Nou, dan geldt hetzelfde. Extra werkgeheugen zorgt voor een lekker snel draaiende laptop!

Je gebruikt je toetsenbord veel gedurende de dag. Dat is iets wat je misschien niet altijd door hebt. Al dat typen heeft op termijn gevolgen voor de toetsen op je toetsenbord. 

Bepaalde letters reageren niet meer goed, toetsen vallen eraf, of je ziet überhaupt door de gebruikssporen de toets niet meer. Heel vervelend! 

Gelukkig zijn daar de reparatie helden van The Fixables. Wij zullen je toetsenbord weer helemaal nieuw, ready & able te maken. Kun jij de komende jaren weer hele romans schrijven!

Het vervangen van uw HDD d.w.z. harde schijf en SSD (solid state drive) zijn twee van de essentiële componenten die een laptop echt niet kan missen. Langdurig gebruik kan meestal schade aan de harde schijf wordt meestal veroorzaken, maar is altijd gerelateerd aan toeval. Sommige harde schijven kunnen zonder problemen meerdere jaren worden gebruikt, sommige hebben pech, en zijn na twee jaar plotseling beschadigd. 

Files die niet opslaan, mappen die plotseling worden verplaatst of verdwijnen. Zijn allemaal symptomen waaraan je een kapotte harde schijf kan herkennen. Breng je laptop naar The Fixables Utrecht om hem na te laten kijken.

Veelgestelde vragen over een laptop reparatie Utrecht

We beantwoorden al jouw vragen

Kan je laptop nog gered worden? Dan raden we je bijna altijd aan om deze te repareren. Waarom? De gerepareerde laptop is meestal voor langere tijd te gebruiken, en je kunt hem tijdelijk blijven gebruiken. Als je bovendien een nieuwe laptop wilt doorverkopen, dan is je laptop, als alles werkt, meestal meer geld waard.

Dan heb je geen reparatiekosten. Het vervelende is dat je laptop niet is gemaakt is, het positieve is dat we je niet meer in rekening brengen. Voor gevallen van “mission failed” veroorzaakt door waterschade brengen we wel 100 euro in rekening, omdat het proberen om waterschade op te lossen een complexe taak is en veel tijd kost.

Ja dat bieden wij! Wij geven een garantie voor alles tot 6 maanden na de operatie. Wij willen graag dat je genoeg vertrouwen hebt om je laptop bij ons achter te laten. Daarom: 

✔ Er zijn geen kosten vooraf. Heeft je vragen over onze werkwijze of ben je op zoek naar deskundig advies, dan stellen wij deze gratis ter beschikking. 

No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering is de waterschade reparatie, hier zijn de kosten €100,-)

✔ Uitsluitend de beste onderdelen voor jouw reparatie.. Zo blijft je laptop waardevol en kwalitatief hoogstaand. 

✔ Transparantie door onze experts. Voordat we aan de slag gaan weet je al wat het gaat kosten en houden we ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, is het duurder dan verwacht? Soms moet het wel, maar die extra kosten zijn voor ons! 

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, alles is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd. 

Ben je niet tevreden? Dan kan je altijd terugkomen naar de winkel. 

Allereerst heb je veel geld geïnvesteerd in de aanschaf van je laptop en wil je graag waar voor je geld. Als uw pc volledig is gerepareerd, kan deze in veel gevallen nog lange tijd worden gebruikt. 

Ben je klaar om een ​​nieuwe laptop te kopen? Zo ja, dan is het nog steeds nuttig om de oude te repareren. Waarom? Omdat er veel vraag is naar tweedehands laptops. Kun jij iemand blij maken met een echte laptop en heb jij alvast een groot deel van je nieuwe device alvast gedekt! 

Naast geld besparen, zijn er ook milieuoverwegingen. Er zijn veel zeldzame metalen in apparatuur die onder matige omstandigheden wordt gewonnen.

Reparatie kosten zijn afhankelijk van wat er vervangen moet worden en de tijd die wij eraan besteden. Om het je gemakkelijker te maken, vindt je hier een overzicht van de prijzen voor het repareren van laptops! 

De meeste reparaties die we uitvoeren, zijn dezelfde dag nog gefikst. 

Waterschade zal langer duren. Je moet hier rekenen op 5 dagen om het apparaat volledig te repareren.