Laptop reparatie Rotterdam: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Fixables kan je telefoon repareren, maar we zijn ook erg goed in het maken van Macbooks en iMacs. Moet je jouw laptop repareren? Kom langs, wij zorgen ervoor dat jouw geliefde laptop weer als nieuw is! Transparantie staat hoog bij ons in het vaandel, we vertellen je graag wat wij doen om je kapotte laptop te fixen en spreken vooraf met je de kosten.

Laptop reparatie Rotterdam

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Kies jouw laptop reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Laptop reparatie Rotterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je wilt dat je laptop sneller draait kan je ervoor kiezen om je werkgeheugen uit te breiden. Dit zorgt ervoor dat de RAM (werkgeheugen) meer ruimte heeft om verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren. Hoe meer werkgeheugen, hoe sneller je laptop dus is. Ook zware programma’s zoals de Adobe Creative Cloud en games zullen gemakkelijker laden. 

Een van de meest gebruikte onderdelen bij een laptop is het toetsenbord. 

Door het typen kan het zijn dat op termijn slijtage bij de toetsen voor komt. Bij laptops hebben meestal de spatiebalk en enter de grootste schade. 

Toetsen vallen eraf, bepaalde letters reageren niet meer goed of je ziet überhaupt door de gebruikssporen de toets niet meer. Heel vervelend! 

Gelukkig zijn daar de reparatie helden van The Fixables Rotterdam om je toetsenbord zo goed als nieuw te maken. Kun jij de komende jaren weer hele bestsellers schrijven! 

Schade aan de harde schijf wordt meestal veroorzaakt door langdurig gebruik, maar is altijd gerelateerd aan toeval. Sommige harde schijven kunnen zonder problemen meerdere jaren worden gebruikt, andere zijn na twee jaar plotseling beschadigd. Dit is afhankelijk van hoe je hem gebruikt.

Heeft je de harde schijf van je laptop kuren breng hem dan naar een van The Fixables winkels ter reparatie.

Veelgestelde vragen over een laptop reparatie Rotterdam

We beantwoorden al jouw vragen

We raden je bijna altijd aan om je laptop eerst voor reparatie te brengen. Waarom? De gerepareerde laptop is meestal voor langere tijd te gebruiken, en je kunt hem tijdelijk blijven gebruiken. Als je bovendien een nieuwe laptop wilt doorverkopen, dan is je laptop, als alles werkt, meestal veel geld meer waard. 

Dan heb je geen reparatiekosten en hebben wij het over een ‘mission failed’. Het vervelende is dat je laptop niet is gemaakt is, het positieve is dat we je niet meer in rekening brengen. Voor gevallen van “mission failed” veroorzaakt door waterschade brengen we wel 100 euro in rekening, omdat het proberen om waterschade op te lossen een complexe taak is en veel tijd kost.

Jazeker! Wij willen jou graag de zekerheid te geven dat jouw laptop bij ons in goede handen is. 

✔ Er zijn geen kosten vooraf. Heeft je vragen over onze werkwijze of ben je op zoek naar deskundig advies, dan stellen wij deze gratis ter beschikking. 

No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering aan reparaties van waterschade)

✔ Uitsluitend de beste onderdelen die rechtstreeks van de fabriek komen. Zo blijft je laptop waardevol en kwalitatief hoogstaand. 

✔ Transparantie. Voordat we aan de slag gaan weet je al wat het gaat kosten en houden we ons aan deze prijs. Is het duurder dan verwacht? Soms moet het wel, maar die extra kosten zijn voor ons! 

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, alles is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd. 

Ben je niet tevreden? Dan kan je altijd terugkomen naar de winkel. 

Allereerst heb je veel geld geïnvesteerd in de aanschaf van je laptop en wil je graag waar voor je geld. Als je pc volledig is gerepareerd, kan deze in veel gevallen nog lange tijd worden gebruikt.

Ben je klaar om een ​​nieuwe laptop te kopen? Zo ja, dan is het nog steeds handig om de oude laptop te repareren. Waarom? Omdat er veel vraag is naar tweedehands pc’s. Kun jij iemand blij maken met een echte laptop en heb jij alvast een groot deel van je nieuwe device alvast gedekt! 

Naast geld besparen, zijn er ook milieuoverwegingen. Er zijn veel zeldzame metalen in apparatuur die onder matige omstandigheden wordt gewonnen. In Afrika worden bijvoorbeeld oerwouden voortdurend gekapt om metalen die de laptop zitten te winnen. 

Reparatie kosten zijn afhankelijk van wat er vervangen moet worden en de tijd die wij eraan besteden. Om het je gemakkelijker te maken, vindt je hier een overzicht van de reparatie prijzen voor laptops!

De meeste reparaties die we uitvoeren zijn binnen 1 werkdag klaar. 

Waterschade zal langer duren. Je moet hier rekenen op 5 dagen zijn om het apparaat volledig te repareren.