Laptop reparatie Bussum: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

The Fixables Bussum fixen jouw telefoon, maar we zijn ook heel goed in het maken van veel laptops. Moet jij jouw laptop laten repareren? Kom eens bij ons langs en dan zorgen wij ervoor dat jij jouw geliefde laptop weer zo goed als nieuw is!

Laptop reparatie Bussum

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Kies jouw laptop reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Laptop reparatie Bussum: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

De werkgeheugen van een laptop, ook wel de RAM genoemd, zorgt er onder andere voor dat de software op je laptop goed draait. Hoe zwaarder deze programma’s, hoe meer RAM je nodig hebt. Zo zal een gamer een veel hoger werkgeheugen nodig hebben dan iemand die alleen maar Microsoft Office gebruikt. Een uitbreiding aan het werkgeheugen is dan aan te raden. 

Je gebruikt je toetsenbord veel gedurende de dag. Dat is iets wat je misschien niet altijd door hebt. Al dat typen kan op termijn gevolgen hebben voor de toetsen op je toetsenbord. Vooral je spatiebalk en alle medeklinkers zijn vaak als eerste de dupe.

Toetsen vallen eraf, bepaalde letters reageren niet meer goed of je ziet überhaupt door de gebruikssporen de toets niet meer. Heel vervelend! 

Gelukkig zijn daar de reparatie helden van The Fixables om je toetsenbord weer helemaal nieuw, ready & able te maken. Kun jij de komende jaren weer hele boekdelen schrijven! 

Uw harde schrijf (ook de HDD genoemd) en de solid state drive (ook wel de SSD genoemd) zijn twee van de belangrijke componenten die een laptop echt niet kan missen. Schade aan de harde schijf wordt meestal veroorzaakt door langdurig gebruik. Sommige schijven kunnen zonder problemen meerdere jaren worden gebruikt, sommige hebben pech, en zijn na twee jaar plotseling beschadigd.

Een kapotte harde schijf kan worden herkend het volgende: 

  • Laptop storingen
  • Mappen worden plotseling verplaatst, hernoemd of verdwenen 
  • Er treden onduidelijke fouten optreden. 

Veelgestelde vragen over een laptop reparatie Bussum

We beantwoorden al jouw vragen

Als je laptop bepaalde kuren heeft kan je het altijd bij een van onze Fixables winkels laten onderzoeken. Mocht het te repareren zijn, raden we je altijd aan dit te doen. Waarom? Meestal gaan gerepareerde laptops nog heel lang mee. En kun je kunt hem tijdelijk blijven gebruiken.Bovendien scheelt het je een nieuwe laptop kopen. 

Dan spreken wij over een ‘mission failed’ en heb je geen reparatiekosten. Het vervelende is dat je laptop niet is gemaakt is, het positieve is dat we je niet extra kosten in rekening brengen. Voor gevallen van “mission failed” veroorzaakt door waterschade brengen we wel 100 euro in rekening, omdat het proberen om waterschade op te lossen een complexe taak is en veel tijd kost.

Ja dat bieden wij! Wij zijn dapper genoeg om jou de zekerheid te geven dat jouw laptop bij ons in goede handen is. Daarom:

✔ Zijn er geen kosten vooraf. Heeft je vragen over onze werkwijze of ben je op zoek naar deskundig advies, dan stellen wij deze gratis ter beschikking. 

No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering reparaties van waterschade)

✔ Gebruik van alleen de beste componenten voor jouw laptop reparatie.

✔ Transparantie. Voordat we aan de slag gaan weet je al wat het gaat kosten en houden we ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, is het duurder dan verwacht? Soms moet het wel, maar die extra kosten zijn voor ons! 

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd. 

Ben je niet tevreden? Dan kan je altijd terugkomen naar de winkel. 

Het is altijd jammer om de laptop weg te gooien als deze nog gerepareerd kan worden. Allereerst heb je veel geld geïnvesteerd in de aanschaf en wil je graag waar voor je geld. Als uw laptop volledig is gerepareerd, kan deze in veel gevallen nog lange tijd worden gebruikt.

Ben je klaar om een ​​nieuwe laptop te kopen? Zo ja, dan is het nog steeds nuttig om de oude te repareren. Waarom? Omdat er veel vraag is naar tweedehands laptops. Kun jij iemand blij maken met een echte laptop en heb jij alvast een groot deel van je nieuwe device alvast gedekt! 

Naast geld besparen, zijn er ook milieuoverwegingen. Er zijn veel zeldzame metalen in apparatuur die onder matige omstandigheden wordt gewonnen. In Afrika worden bijvoorbeeld oerwouden voortdurend gekapt om metalen die de laptop zitten te winnen. 

De kosten zijn afhankelijk van wat er vervangen moet worden en de tijd die wij eraan besteden. Om het je gemakkelijker te maken, vindt je hier een overzicht van de reparatie prijzen voor laptops!

De meeste reparaties die we uitvoeren, duren ongeveer 30 minuten. Hier krijg je een lekkere thee of koffie bij. 

Waterschade zal langer duren. Je moet hier rekenen op 7 dagen zijn om het apparaat volledig te repareren.