Laptop reparatie Amsterdam: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

The Fixables zijn er niet alleen voor al jouw telefoon reparaties, maar we zijn ook heel goed in het maken van laptops. Heeft jouw geliefde laptop waterschade? Is het LCD scherm kapot? Moet jij jouw laptop laten repareren? Moet je pc batterij vervangen worden? Kom eens langs bij een The Fixables store. Dan zorgen wij ervoor dat jij jouw geliefde laptop dezelfde dag weer zo goed als nieuw is!

Laptop reparatie Amsterdam

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw laptop reparatie Amsterdam, wij helpen je graag en snel! 
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Kies jouw laptop reparatie Amsterdam voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze service opties voor jouw laptop reparatie Amsterdam

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je laptop wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je laptop gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je laptop dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Laptop reparatie Amsterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je werkgeheugen, ook wel je RAM genoemd, maakt uit hoe veel je laptop op een gegeven moment kan draaien. 

Werk je met zware programma’s, zoals videobewerking, of houd je van games? Dan is een boost aan je werkgeheugen helemaal geen gek idee.

Wil je gewoon dat je laptop wat sneller draait? Nou, dan geldt hetzelfde. Extra werkgeheugen zorgt voor een lekker snel draaiende laptop!

Je gebruikt je toetsenbord veel gedurende de dag. Dat is iets wat je misschien niet altijd door hebt. Al dat typen kan op termijn gevolgen hebben voor de toetsen op je toetsenbord. Vooral je spatiebalk en alle medeklinkers zijn vaak als eerste de dupe.

Toetsen vallen eraf, bepaalde letters reageren niet meer goed of je ziet überhaupt door de gebruikssporen de toets niet meer. Heel vervelend! 

Gelukkig zijn daar de reparatie helden van The Fixables om je toetsenbord weer helemaal nieuw, ready & able te maken. Kun jij de komende jaren weer hele boekdelen schrijven!

Uw HDD d.w.z. harde schijf en SSD (solid state drive) zijn twee van de essentiële componenten die een laptop echt niet kan missen. Schade aan de harde schijf wordt meestal veroorzaakt door langdurig gebruik, maar is altijd gerelateerd aan toeval. Sommige harde schijven kunnen zonder problemen meerdere jaren worden gebruikt, sommige hebben pech, en zijn na twee jaar plotseling beschadigd.

Een kapotte harde schijf kan worden herkend aan laptop storingen, wanneer mappen plotseling worden verplaatst, hernoemd of verdwenen en wanneer onduidelijke fouten optreden. 

Veelgestelde vragen over een laptop reparatie Amsterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Als je laptop nog gered kan worden, raden we je bijna altijd aan om deze te repareren. Waarom? De gerepareerde laptop is meestal voor langere tijd te gebruiken, en je kunt hem tijdelijk blijven gebruiken. Als je bovendien een nieuwe laptop wilt doorverkopen, dan is je laptop, mits hij werkt, veel geld waard.

Dan heb je geen reparatiekosten. Het vervelende is dat je laptop niet is gemaakt is, het positieve is dat we je niet meer in rekening brengen. Voor gevallen van “mission failed” veroorzaakt door waterschade brengen we wel 100 euro in rekening, omdat het proberen om waterschade op te lossen een complexe taak is en veel tijd kost.

Uiteraard! Wij zijn dapper genoeg om jou de zekerheid te geven dat jouw laptop bij ons in goede handen is. 

✔ Er zijn geen kosten vooraf. Heeft je vragen over onze werkwijze of ben je op zoek naar deskundig advies, dan stellen wij deze gratis ter beschikking. 

No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering reparaties van waterschade)

✔ Uitsluitend de beste onderdelen die rechtstreeks van de fabriek komen. Zo blijft je laptop waardevol en kwalitatief hoogstaand. 

✔ Transparantie. Voordat we aan de slag gaan weet je al wat het gaat kosten en houden we ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, is het duurder dan verwacht? Soms moet het wel, maar die extra kosten zijn voor ons! 

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, alles is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd. 

Ben je niet tevreden? Dan kan altijd terugkomen naar de winkel. 

Het is altijd jammer om de laptop weg te gooien als deze nog gerepareerd kan worden. Allereerst heb je veel geld geïnvesteerd in de aanschaf en wil je graag waar voor je geld. Als uw pc volledig is gerepareerd, kan deze in veel gevallen nog lange tijd worden gebruikt.

Ben je klaar om een ​​nieuwe laptop te kopen? Zo ja, dan is het nog steeds nuttig om de oude te repareren. Waarom? Omdat er veel vraag is naar tweedehands laptops. Kun jij iemand blij maken met een echte laptop en heb jij alvast een groot deel van je nieuwe device alvast gedekt! 

Naast geld besparen, zijn er ook milieuoverwegingen. Er zijn veel zeldzame metalen in apparatuur die onder matige omstandigheden wordt gewonnen. In Afrika worden bijvoorbeeld oerwouden voortdurend gekapt om metalen die de laptop zitten te winnen. 

Reparatie kosten zijn afhankelijk van wat er vervangen moet worden en de tijd die wij eraan besteden. Om het je gemakkelijker te maken, vindt je hier een overzicht van de reparatie prijzen voor laptops!

Meestal heb je je laptop binnen een dag weer terug. Waterschade zal langer duren. Je moet hier rekenen op 5 dagen zijn om het apparaat volledig te repareren.